Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Televize zrní

Od: 1974berta* odpovědí: 7 změna:

Jsem negramot na elektroniku a omylem jsem zmáčkla tlačítko přímo na televizi Sharpa ta začala zrnit a už nejde vůbec žádný program. Přestalo fungovat i dálkové na satelit, tedy jde zapnout, vypnout, ale tv stále jen zrní :( Poradíte někdo, prosím?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

U toho tlačítka bude napsaný Source. Nebo kolečko s šipkou dovnitř.

1974berta*
hodnocení

když zmáčknu t s šipkou tak se mi to píše " zdroj vstupu a pak volby TV, DTV, A EXT2, EXT 3, EXT 4...

Tak se koukni dozadu, do jakýho vstupu ti vede kabel ze satelitu a ten vstup pak musíš nastavit.

1974berta*
hodnocení

Jsste zalo ! Díkyyyy ! od včereška se tady s tím trápím a už to jde ! *pusa*

Stačí se zeptat.

Hlavně, že to pomohlo.

hodnocení

0x

Mačkejte to tlačítko na TV opakovaně, až přepnete na zdroj signílu ze satelitu.

1974berta*
hodnocení

Na tv jsou jen tlačítka s šipkami P a V - předpokládám zvuk a programy :) Pak je tam tlačítko menu a tlačítko na vypnutí a pak ješte tlačítko s obr.televize a v ní šipka ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]