Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nacvaknout pružinu na gumové těsnění

Od: cap22 odpovědí: 4 změna:

Pračka Bosch WLF20060BY přední plnění

prosím poraďte jak nacvaknout zpět drátek s pružinkou na gumu která je mezi vnějším pláštěm a nádrží.

Na nádrž to šlo bez problémů, ale na vnější plech to prostě nemůžu za nic na světě natáhnout. Ta pružina je děsně tvrdá.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Znám to, jde to špatně, hlavně poprvé, když člověk neví, jak na to. Používám plastové pásky, přiměřeně pevné a podkládám drát a dalšími dvěma pákami z plastu přetahuji na místo. Zvládnete to...
jitkajandova
Dobrý den,děkujeme, jste génius po hodině a .půl trápení jsme našli váš návod a povedlo se.díky

karel556*
hodnocení

0x

Pomocí plochého šroubováku, na youtube je někde i video.

youtu.be/...

doplněno 12.11.19 17:07:

nebo zde:

youtu.be/...

johane19
hodnocení

0x
Když jsem četl radu na použití plastových pák tak jsem si vzpomněl na cyklo montpáky. S jejich pomocí to bylo za 30 vteřin nasazené. Předtím jsem s tím laboroval asi hodinu a nic.
Postup: neodpojovat drát od pružiny. Nahoře nasadit drát na těsnění a pak jet postupně po obou stranách po kam až to jde. Mě to šlo přibližně vlevo na 9 a v pravo na 3 hodinu. Pružina je mimo těsnění na 6 hodině. Pak přichází na řadu montpáky. Nasadil jsem je vlevo i vpravo a silou jsem jel směrem dolů. Pružina se natáhla a pomalým klouzáním zapadla za těsnění. Uff. Je to mazec. Držím všem palce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]