Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, ukládala jsem si na flešku důležité dokumenty. Když jsem ale druhý den přišla z práce a chtěla si soubory otevřít zobrazilo se mi, fleška se musí naformátovat, tak jsem ji naformátovala a všechny soubory ztratila. předtím jsem jí měla v práci a už v práci se mi zobrazilo,že na flešce nejsou žádné soubory, nevím,co dělat ztratila jsem fakt kus práce.
Díky za odpovědi,docela to spěchá.
Nejsem odborník na počítače, ale je rozdíl mezi rychlým formátováním a "kompletním" sformátováním. Při rychlém formátování minimálně určitá část dat reaálně na disku zůstane zachovaná.
První chyba byla, nemít důležitá data zálohovaná alespoň třikrát. Další chyba byla,formátovat ten flash disk. Myslím si, že pokud to bylo tzv. rychlé formátování, tak by mělo být možné alespoň část těch dat zachránit. Jsou na to programy. Jak už někdo zmínil, je např. program Recuva. Nebo je i např. program TestDisk & PhotoRec. Ten jsem několikrát použil.Tady je odkaz na něčí popis ovládání toho programu (je tam odkaz na stažení toho programu)
Velmi spolehlivě umí ztracené soubory (ať už výmazem nebo třeba i formátováním) z média obnovi program PHOTOREC dostupný prakticky pro všechny platformy cgsecurity.org/...
Navzdory jeho názvu neobnovuje zdaleka jen fotografie ale i řadu dalších multimediálních formátů i datových formátů všemožných kancelářských či grafických aplikací.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.