Nejste přihlášen/a.
Ahoj, rád bych si koupil nějakou herní konzoli, co byste mi doporučili? Nehodlám u toho trávit moc času ani do toho investovat moc peněz, spíš se chci jen při zimních večerech odreagovat Mám starší TV (cca 10 let stará), chci si sem tam zahrát nějakou střílečku, NHL, apod., na exkluzivitě her mi příliš nesejde. 7000 za PS4 mi přijde dost, tak radši koupit z druhé ruky XBOX360 nebo PS3? Nebo raději nějaký repas?
Ok, máš pravdu, asi to tak udělám, za ty prachy už se to vyplatí. Škoda, že PS5 vychází až za rok, že by to ještě trochu slevnilo...
no jo, kdo ví kde budou herní konzole za rok ... totiž na konec roku se má spouštět herní platforma STADIA (viz indian-tv.cz/... ) a od ní se očekává že doslova sestřelí trh tradičních herních konzolí protože nabídne hraní náročných 3D her na jakémkoliv displai jakékoliv chytré televizi i bez herní konzole díky stramování a vzdáleným výpočtům na serverech googlu. Grafika se má renderovat na google serverech, díky tomu mají všechny tituly mít automaticky nastaveny nejvyšší možné detaily a hráč proto nebude potřebovat ani herní konzoli ani grafickou kartu, jen jeden herní ovladač který se bude připojovat přímo přes internet na IP adresy herních google serverů. Má to být revoluce která dost možná smete z povrchu jakýkoliv budoucí playstation...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.