Nejste přihlášen/a.
Antivirový program AVG mi oznámí, že je v telefonu (Androidu) hrozba: eHelper, dám odinstalovat, ale na druhý den se objeví hláška novu. Znovu odinstaluji a znovu se objeví. Nelze odinstalovat. Ví někdo, jak se ho zbavit? Děkuji.
obecně souhlasím, ale v tomto případě ne... Taky jsem se teď snažil známé z mobilu dostat pár aplikací, které se pořád vracely a k tomu instalovaly nějaký cleaner. Jednou z nich byl právě zmiňovaný Helper (možná s jiným písmenem na začátku)... Nešlo se toho žádným běžným způsobem zbavit. Podotýkám že mobil nebyl vůbec připojen k internetu a nebyl v něm ani google účet (mobil vlastnil důchodce).
Tuto aplikaci jsem vůbec stáhnutou neměla, ale antivirový program mi oznamoval, že ji mám v telefonu, je pro mě hrozbou a jestli ji chci odinstalovat, což jsem udělala. Párkrát mi to udělalo, ale nyní je už vše v pořádku. Děkuji.
Poté se mi to stalo i s jinými aplikacemi, jak tu odpovídají jiní uživatelé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.