Nejste přihlášen/a.
Antivirový program AVG mi oznámí, že je v telefonu (Androidu) hrozba: eHelper, dám odinstalovat, ale na druhý den se objeví hláška novu. Znovu odinstaluji a znovu se objeví. Nelze odinstalovat. Ví někdo, jak se ho zbavit? Děkuji.
![]()
2x
obecně souhlasím, ale v tomto případě ne... Taky jsem se teď snažil známé z mobilu dostat pár aplikací, které se pořád vracely a k tomu instalovaly nějaký cleaner. Jednou z nich byl právě zmiňovaný Helper (možná s jiným písmenem na začátku)... Nešlo se toho žádným běžným způsobem zbavit. Podotýkám že mobil nebyl vůbec připojen k internetu a nebyl v něm ani google účet (mobil vlastnil důchodce).
2x
Chtěl bych se zeptat, z jakého důvodu chcete odstranit aplikaci eHelper?
Já jsem majitel této aplikace - kontaktujte mne má e-mailu Teichmann@zdravsocsluz.com.
Děkuji
Tuto aplikaci jsem vůbec stáhnutou neměla, ale antivirový program mi oznamoval, že ji mám v telefonu, je pro mě hrozbou a jestli ji chci odinstalovat, což jsem udělala. Párkrát mi to udělalo, ale nyní je už vše v pořádku. Děkuji. ![]()
Poté se mi to stalo i s jinými aplikacemi, jak tu odpovídají jiní uživatelé.
Jedna se o aplikaci, která je využívána k systému, který jsem vyvinul
Www.ehelper.cz
2x
Tento bordel jsem zažil na dvou nebo třech telefonech Doogee snad už od výroby. Zbavit se toho bylo skoro nemožné, protože to bylo několik aplikací, které se "držely" navzájem. Podotýkám, že z obchodu Play to nebylo, protože na tom mobilu nebyl ani google účet, a instalace z neznámých zdrojů byla zakázaná.
Za mě tuhle značku už nikdy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.