Nejste přihlášen/a.
Zničehonic se mě zmenšila písmenka u SMS..Mám Samsung-G390F. Za boha nemůžu v nastavení najít kde to zase zvětšit...jak na to?
Dobrý den. Já to mám u Androidu 5.1 takto. Otevřu SMS, dlouze stisknu kostičku nalevo pod displayem a z otevřené nabídky vyberu nastavení. Dále klepnu na obecné→ velikost písma zprávy a tam jsou možnosti- použít systémovou velikost, malá, střední, velká a velmi velká. Klepnu na požadovanou a je hotovo. Ale mám Lenovo a Android 5.1.
Informace od lidu : otevři SMS a tlačítkem hlasitosti se to prý mění. Možná podržet prst na otevřené SMS zda tam bude další menu.
Jinak mám tu starší android Samsung a nikde to tam nevidím. Nejsem si jist zda to tam šlo, ale mám tu druhý mobil obyčejný bez androidu a tam jsem to měnil tři velikosti písma a zaboha to tam prostě nyní nikde není. To je zoufalost to uznávám. Zkuste tu hlasitost při SMS jinak prostě nevím. Jedno z nejdůležitějších nastavení a člověk aby si ulámal mozek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.