Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na telfon ,který nejde zapnout

Od: simc odpovědí: 9 změna:

Dobré odpoledne ,nevíte co s telefonem ,který nejde zapnout ,jenom když zapojím usb kabel tak se ukáže logo baterie ,která se nabíjí ,ale zapnout nejde jenom po 50 sec se mi 4x ho podařilo zapnout ,a ted už to vůbec nejde.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rv*
hodnocení

2x

No třeba je špatné to zapínací tlačítko. Pokud to teda není tím, že ho máte totálně vybitý a potřebuje být nějakou dobu na nabíječce, aby v baterce aspoň něco bylo. K tomu je nejlepší mít doma nějaký měřák, abyste viděla, jestli do mobilu teče nějaký proud.

aliexpress.com/...

simc
hodnocení

Mám 22 % v telefonu ,takže je trochu nabitý.Ale ono to nezáleží na % on se zapne jen když chce :( .
simc
hodnocení

Já nevím měla jsEm 1% a telefon se zapnul na první pokus %a když ke už konečně telefon zapnutý ,tak když se na chvilku zhse obrazovka ,tak taky rozvítit nejde ,kdybych neměla aktivovaný dvojity klepnutí na displej ,telefon bych nezapla..
simc
hodnocení

A zní to trapné ,ale na tu věc co jste mi doporučil nemam peníze .

simc
hodnocení

Zkoušela jsem i root ,bohužel neregaje ani na potvrzení pomocí tlačítek ,jako kdyby byl zmrazený ...

simc
hodnocení

Ani nikam nespadl , a reproduktor je taky funkční .

simc
hodnocení

Značka telefonu je Xiami Redmi Note 5A .

motak
hodnocení

0x
no rekl bych, ze je po nem...
simc
hodnocení

Telefon je v cudu no .. když se zapne jen když chce...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]