Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký kabel HDMI?

Od: nov odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, který konkrétní propojovací kabel HDMI zakoupit, když mám televizi LG 32LH500D a STB Sencor SDB 5002T? Společná Tv anténa v panelovém domě. Děkuji.

lg.com/...

set-top-boxy.heureka.cz/...

doplněno 31.10.19 10:18:

Mám STB přímo u televize, tedy asi co nejkratší kabel. Jsou i krátké v nabídce?

doplněno 31.10.19 10:21:

Jj, našla jsem nejkratší 1metr. Děkuji za rady.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Prakticky jakýkoliv HDMI kabel s klasickými koncovkami na obou stranách.

Například takový mall.cz/...

Jakou potřebujete délku ale musíte vědět nejlépe sám.

krtek*

tak to ani omylem..je kabel a kabel.. a ten co posílá mikihanz je starý...nebrat...

HDMI 2.0 pozlacené koncovky, délka čím kratší tím lepší, pro 4k a 60hz

tsbohemia.cz/... tohle je poměr cena výkon ideál...dražší není třeba kupovat...je to je marketing

Chceš říct, že u FHD settopboxu na HD Ready televizi při posílání maximálně 1080i 50Hz pozná nějaký rozdíl? Dovol mi se zasmát :) ten kabel za 70 korun naprosto bohatě na tento účel postačí.

vernon
Samozřejmě!
krtek*

a potom vymění tv za jinou moderní a bude zas kupovat další a další kabely...já když něco kupuju, tak na dlouho

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]