Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám celkem problém, vlastním mobil značky xiomi a mám ho zabezpečený heslem i otiskem prstu. Hodně jsem si heslo musela měnit, protože mí přátelé mi pořád lezli do mobilu a teď jsem zapomněla své heslo a nechce mi to vzít otisk prstu. Samozřejmě mohu dát "zapomenuté heslo", ale to by mi vymazalo všechna data z mého mobilu. Nevíte tedy, jak obejít nebo změnit to heslo na zamykací obrazovce, aniž bych musela ztrácet data?
1x
Obávám se, že to nepůjde.
Proč Vám přestal jít otisk prstu?
Nemáte v mobilu nahráno víc prstů?
Někdy pomůže prsty nenamáhat. Manželce v práci na "píchačkách" nešel otisk, protože za den milionkrát použije desinfekci a ta ničila papiláry.
Mě to někdy nejde po zedničině, jak má člověk ruce od vápna a cementu, má taky rozežrané ruce a nejde to.
Pomůže pár dnů ruce šetřit od chemie a je to zas dobrý.
Otisk prstu mi jde bez problému, dám otisk prstu a objeví se "jako dodatečné zabezpečení je požadováno heslo"...
Už vím, také to po mě čas od času chce heslo.
Bez vymazání dat by to měli umět za 700Kč zde. xm.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.