Nejste přihlášen/a.
Chybí více informaci, ale já bych tam dal gsm ovládání, nemusíš nic natahovat, nemusíš nic vrtat, jenom dáš malý modulek do pohonu a pak ovládáš vrata prozvoněním z mobilu. Není to nikde vidět, nedá se to zneužít, otevře jenom tvoje číslo a to které nastavíš. Stačí ti ten nejlevnější pest.cz/... ty dražší jsou jenom na více čísel. Já to používám v autě na ovládání nezávislého topení Než jdu do auta tak si ráno prozvoním a mám teplo.
Jinak se dá použít klasický dálkový ovladač a ten jenom přidělat na stěnu, ale mobilem je to lepší, protože mobil nosíš v kapse, ovladač zapomeneš doma a jsi v háji
Tady si určitě vybereš. Kladku lze nastavit podle potřeby.
Protože se vrata vyklápí, spínač namontovat někde na spodní část zárubně, aby se kladka opírala o část, která jde při otevření dopředu. Stačí tak půl metru od podlahy.
Jestli jsem to dobře pochopil, jedná se o spínání světla v garáži.
V tom případě lze použít nějaké pohybové čidlo s časovačem, abyste ho stačil vypnout, když budete otvírat vy. A to nemusí být na vratech, ale někde v prostoru tak, aby paprsek na vrata dosáhl.
jakýkoliv alarm z OBI nebo bauhaus apod - který se lepí na rámy oken...
jen připevnit kutilským způsobem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.