Nejste přihlášen/a.
Děkuji všem!
Budu tedy nadále používat hodinky jako hodinky :D
Dobrý den, berte to spíše jako "generátor náhodných čísel" - uvěřitelné měření je lékařským pažním tlakoměrem (klasickým, protože digitální tlakoměr v nemocnici sestry nerady používají, resp. tam, kde jsem nedávno byl). Zdravím!
jmlc - puls snad ano, ale to není hodnota (dle mého názoru) zase tak podstatná, resp. ten si nahmatáte a můžete porovnat s přístrojem.
jmlc - někdo má prostě to srdíčko rychlejší (např. já). Jinak, můj "generátor" hlásí při rychlém tepu tlak nízký a při tepu pomalejším tlak vyšší. Vzhledem k tomu, že jsem za poslední dva měsíce byl třikrát na EKG a výsledek byl vždy dobrý, tak se tlakem už moc nevzrušuji. Uvidíte, co Vám najde to vyšetření holdrem (tuším, že se tomu tak říká).
jmlc - mimochodem, EKG Vám "natočí" praktický lékař (i změří tlak), tak nemusíte čekat na specializované vyšetření až příští rok.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.