Nejste přihlášen/a.
DVB-T2 tuner pro TV
Dobré ráno chtěl jsem se zeptat má být přechod na DVB-T2 a já nenam peníze na novou televizi a setobox se mi kupovat nechce (další ovladač).Tak jsem našel tuner ale je prý určen pro Pc nebo notebooky.Nevíte jestli by nefungoval na staré tv.
Děkuji za odpověď.
Dobré ráno chtěl jsem se zeptat má být přechod na DVB-T2 a já nenam peníze na novou televizi a setobox se mi kupovat nechce (další ovladač).Tak jsem našel tuner ale je prý určen pro Pc nebo notebooky.Nevíte jestli by nefungoval na staré tv.
Děkuji za odpověď.
12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
karel556*
0x
Je neochota koupit nový settopbox opravdu jen v tom, že vám přibude další ovladač? To máte tak malý byt? V tom případě vám vaše stará televize dobře poslouží jako rozhlasový přijímač, obraz nezvládne. Pokud je problém v ceně, tak vámi zmiňovaný tuner stojí tolik, co settopbox pro DVB-T2, +- pár korun.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma DVB-T2
- Výběr set-top-boxu na dvb-t2
- Příjem programů dvb-t2 podle adresy
- DVB-T2 pro RD
- Set-top box pro DVB-T2 na dva výstupy?
- STA a signál DVB-T2
- Setobox - DVB-T2 - ladění
- Možnost připojení rekordéru na DVB-T2
- Jakou vybrat flešku dvb-t2?
- DVB-T2 H265 jaký STB doporučíte?
- Set-top-box pro dvb-t2
- Starší notebook a DVB-T2
- Co s monitorem sam.B2230 po najetí na DVB-T2
- DVB-T2 STB s WiFi
- Horký set-top-box DVB-T2
- Set top box (DVB-T2)
Otázky na téma setobox
- Setobox jak ho nainstalovat
- Setobox - DVB-T2 - ladění
- Instalace setoboxu
- Zapojení setoboxu
- Nejde nastavit setobox
- Jaký setobox
- Samovolne vypinani setoboxu
- Setobox nejde zapnout (GoGEN DVB272T2PVR)
- Jak nahravat na video ze setoboxu
- Náhrada setoboxu
- Jaký setobox na dvbt2
- Setobox s USB 2.0+Přenosný pevný disk USB 2.0
- Jeden setobox na dva televizory?
- Setobox T2
- Setobox na DVB T2
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]