Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
Mám dotaz mám Xiaomi mi band 2 náramek ale uvažuji o chytrých hodinkách také od této firmy Amazfit bip. Ale zjistila jsem že jsou v angličtině. No a když už mám nanstalováno appku Mi fit mi band 2 jestli to pujde spárovat i s těmi Amazifit bip aby tam byl i český jazyk. Nebo budu muset nainstalovat jinou appku? Jestli to vůbec lze nebo návod jak tam pak popřípadě dostat češtinu.
V MI FIT pouze přidáte další zařízení. Záleží však na tom, jakou máte verzi aplikace. Do hodinek Amazfit Bip se instalace ČJ nedoporučuje, hrozí bricknutí hodinek. Samotné ovládání hodinek je velmi jednoduché i v AJ. Existuje spousta alternativních apl a lepších než MI FIT. Osobně už rok používám Master for Amazfit ( komplet v CZ) a jsem maximálně spokojen.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.