Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Xiaomi aplikace

Od: tigrice odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

Mám dotaz mám Xiaomi mi band 2 náramek ale uvažuji o chytrých hodinkách také od této firmy Amazfit bip. Ale zjistila jsem že jsou v angličtině. No a když už mám nanstalováno appku Mi fit mi band 2 jestli to pujde spárovat i s těmi Amazifit bip aby tam byl i český jazyk. Nebo budu muset nainstalovat jinou appku? Jestli to vůbec lze nebo návod jak tam pak popřípadě dostat češtinu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fran56ris*
hodnocení

0x

To je spíš otázka na odborníky z jejich hnízda Xiaomi. Jen je potřeba se tam zaregistrovat. Myslím že chvíli trvá než se lze přihlásit. Používám, ale už jsem tam dlouho nebyl. Telefon mi šlape bez problémů tak se jenom sem tam mrknu co je u nich nového.

miuios.cz/...

hodnocení

0x

V MI FIT pouze přidáte další zařízení. Záleží však na tom, jakou máte verzi aplikace. Do hodinek Amazfit Bip se instalace ČJ nedoporučuje, hrozí bricknutí hodinek. Samotné ovládání hodinek je velmi jednoduché i v AJ. Existuje spousta alternativních apl a lepších než MI FIT. Osobně už rok používám Master for Amazfit ( komplet v CZ) a jsem maximálně spokojen.

hodnocení

0x
Amazfit Bio jsou natolik jednoduché hodinky (jejich menu), že není žádný důvod, cpát do nich češtinu.
Třeba se ale oficiální češtiny dočkáte přímo od výrobce, Mi Band 4 ji měl dostat tento týden.

hodnocení

0x
Amazfit Bip mám taky a souhlasím s předešlými odpověďmi.
Jen se do nich hodí nahrát font a diakritikou, protože jinak jsou v norifikacích místo znaků čtverečky. Případně lze použít aplikaci na notifikace, která umí volitelně ořezat diakritiku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]