Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Nehodil by mi sem někdo odkaz na záložní zdroj? Potřebuji, aby měl výkon 1000W a aby běžel po dobu 30 minut. Já jsem jich pár našel, ale byly moc drahé, potřebují do nějakých 20ti tisíc. Předem děkuji
Nehodil by mi sem někdo odkaz na záložní zdroj? Potřebuji, aby měl výkon 1000W a aby běžel po dobu 30 minut. Já jsem jich pár našel, ale byly moc drahé, potřebují do nějakých 20ti tisíc. Předem děkuji
4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
dusger*
0x
Nepíšeš co chceš zálohovat, my nedávno montovali tohle. vselektro.eu/... ten by ti mohl vyhovovat, vydrž záleží na baterce, kterou si vybereš a i tak se jdeš do tvého cenového limitu.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]