Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč to je fialový?

Od: charger® odpovědí: 5 změna:
Připojil jsem si ipad pomocí kabelu na jednom konci je usb c a hdmi . Je špatný kabel nebo kde je problém že to je fialový? Díky za vaše tipy a hezky den
Proč to je fialový?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

Poraďte někdo prosím
karel556*

Vyplatí se ti čekat na odpověď tady, nebo už jsi zkusil hledat třeba pomocí strýčka Googla?

Tak zkus třeba jiný kabel.

hodnocení

0x

Chybí ti jedna barva, patrně červená. Proč chybí, to moje křišťálová koule neví. Jestli máš pro propojení kabel, který přenáší signál RGB, pak je vada v kabelu nebo kontaktu červené barvy.

doplněno 01.11.19 15:18:

@mikihans: Podle obrázku tam zelená je (viz ikona fotoaparátu). Ale může být i složená z červené a modré, takže možná máš pravdu. V každém případě je někde jedna z barev "přerušená".

Chybí spíše zelená. Ale u HDMI se mi nezdá, že by se přenášely barevné signály zvlášť jako tomu bylo u komponentního SCARTu nebo u VGA monitorů.

nikdo*
hodnocení

0x

Můj kamarád měl stejný problém. Vyřešil to kratší kabel. Zajímavé bylo, že ta vada zmizela také, když vypnul WiFi Tehdu to fungovalo i na ten 2m kabel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]