Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny.Mám prosím dotaz-vyplatí se ještě koupit mob.telefon Iphone 8plus? Někde jsem se dočetl,že by měl dostat aktualizaci na ios13. Dřív jsem používal Iphone 6Splus a byl jsem moc spokojený. Asi před rokem jsem ho vyměnil za Android Samsung Galaxy Note 9. Přiznám se že mi Iphone chybí. Líbí se mi Iphone XS Max ale ty prachy se mi za něj dávat nechce. Obecně mi sedí těžší telefony takže 200g je pro mě ideal. Tak jsem se trochu zhlídl v Iphone 8plus 256gb. Co myslíte,vyplatí se v dnešní době? Vím,že rozhodnutí je na mě,ale byl bych docela rád za Vaše názory,rady. Díky.
Pokud chcete telefon který se za svou cenu "vyplatí" pak lovíte v úplně špatných vodách, iPhone mezi ně nepatří žádný. Všechny jsou abnormálně předražované, relativně ke své výbavě a u starších modelů to bohužel platí zrovna tak. Naprosto ignorují to, že konkurenční trh se posunul dál, žijí svým vlastním světem ve kterém cenu určuje jen přítomnost loga nakousnutého jablka a technické aspekty jsou irelevantní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.