Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký Raclette gril zvolit?

Od: zajda888® odpovědí: 4 změna:
Hezký večer,
rád bych si nechal poradit nějaký šikovný gril do kuchyně. Otevřený,bez přiklápěcí plotny, se solidním výkonem aby se potraviny fakt grilovaly a nevařily, pevnou konstrukcí, aby tam nechrastily žádné plechy a hlavně žádný kámen. Pouze rovná či vroubkovaná grilovací plocha.
Rozměrově spíš menší, ne na půl linky.
Pokud někdo máte a můžete ho s klidným svědomím doporučit, tak děkuji.
Mě trochu zaráží výkon. Většina co jsem viděl v nabídkách na netu, má ca 1200 W, to mi připadá hrozně málo.
Moc díky za nějaké info.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

A proč hledáte raclette gril? Raclette je na tavení sýru a to není normální gril. To jsou buďto takové mističky, do kterých se dají třeba vařené brambory, na ty se dají plátky sýra a to se strčí pod ty spirály, který sýr roztaví. Nebo to je nádoba, do které se dá specielní sýr určený na raclette, tam se přidává i bílé víno a to se nechá roztavit a pak si stolovníci na takových dlouhých jehlách omáčejí kousky chleba v tom roztaveném sýru a tak to jedí.Tomu se říká raclette. Vy chcete asi normální gril na maso a jiné potraviny. A nechcete kontaktní. Tak hledejte normálně pod názvem elektrický gril.

hodnocení

No,asi máte pravdu,nicméně i ty misky pod spirálou bych využil.
Zkusím kouknout jak píšete, díky.
hodnocení

Máte úplnou pravdu:),hledat Raclette byla pitomost, už jsem našel.
Nějak jsem si to popletl.
Díky, pěkný večer.

Zajdo, jsem ráda, že už jste našel co jste potřeboval. *placni*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]