Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak s kartou pro lokátor GF-07?

Od: pudl* odpovědí: 22 změna:

Koupil jsem v Aliexpressu lokátor GF-07, který jsem osadil aktivovanou SIMkou Oskarta. Přesto se mi nedaří zaslat příslušné ovládací SMS (000, 111, 444 atd.) a obdržet příslušné odpovědi. V jiném telefonu jsem odstranil blokování SIM karty pomocí PIN. Bohužel, ani po této úpravě lokátor nefunguje a nepřijímá zaslané ovládací SMS. Pokud kartu vložím do jakéhokoliv telefonu, jsou mi tyto sms doručeny po jejím vložení do telefonu. Protože jsou tyto lokátory prodávány i v ČR, nevím jak postupovat dále.

Děkuji

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Někteří kupující mají s tímto zařízením podobný problém...Nepochopil jsem, zda pro činnost musí být instalována SD karta, ale asi to bez ní nebude funkční...Jak se chová po vložení karet? Jinak více tady, asi to víte, jen pro úplnost...cituji:

2. Pro určení polohy jsou použity technologie GSM a internetová geolokace. Tracker nepoužívá pro zjištění polohy GPS družice. Na aktuální poloze lokátoru vůči GSM připojovacím bodům a specifikách datového připojení je odvislá přesnost určení polohy tohoto lokátoru. Přesnost se může pohybovat od několika desítek metrů až do cca 500 – 1000m dle aktuálních podmínek.

Takže doplním...trochu méně přesný lokátor...ale za ty peníze...

pudl*
hodnocení

Samozřejmě jsem od začátku přidal SD kartu (Samsung 32 GB). Včera večer začalo zařízení GF-07 zcela normálně fungovat a obratem odpovídat na zaslané SMS. Tak zkusím ještě druhý kousek (stejné, ale od jiného dodavatele).

Vím, že GF-07 nepoužívá GPS (tady dodavatel poněkud lže), ale GSM, jak je v návodu správně uvedeno. Pokud bude fungovat, je to pěkná hračka za málo peněz.

jura*
hodnocení

0x
Zdravím, mám taky lokator GF-07.Nereaguje mi na sms 777,žádná zpětná sms..nevím už co s tím. Na ostatní sms reaguje

janpetras
hodnocení

0x
Při zadani sms na 777 a zadani tel čisla mi vůbec mini lokátor gf 07 nereaguje,ostatni funguje,nahrávani,odposlech,už nevím co stím?ale penize mi strhává!

mikmik
hodnocení

0x
Sice už je asi pozdě ale napíši jak jsem to vyřešil já (ze začátku jsem měl stejný problém)
1) SIM musí být odblokována
2) na danou SIM musíte napsat kód ze začátku 000 (tady jsem měl chybu musíte uvést předvolbu a to se pozná tak že dané číslo na které se to poslalo má +420 poznámka pokud je uloženo číslo i s předvolbou některé telefony tuto předvolbu zruší při odesílání, proto doporučuji odeslat SMS bez uloženého čísla do kontaktů (pokud vše bude fungovat tak až pak uložit))
lux

Nereaguje ani s +420 a ani bez
Prostě na párovací sms: 000 neregaruje vůbec.
Přitom po vložení obou karet svítí červeně - ty by mělo být OK.
Tak nevím co s tím.

napa
Prosím jak jste vyřešil tento problém? SIM aktivována a po vložení SIM svítí červeně a nereaguje na nic.
petr2

Když lokátor svítí červeně, tak to není OK, ale naopak. Je třeba simku vložit do mobilu (buď starého, do kterého se vkládala velká sim nebo upravit velikost sim na menší rozměr) a v nastavení zabezpečení vypnout požadavek na zadáváni pin. Poté se simka vloží do lokátoru, nabitý lokátor 4x zabliká a pak zhasne. Zadáte sms 000, pošlete na číslo sim a měla by přijít zpět do mobilu odpověď, že je lokátor spárovaný s mobilem. Pak by to mělo už normálně fungovat.

petrarehakova
hodnocení

0x
Omylem jsem zmackla kalibrovat a gps mi ted ukazuje místo mobil telefonu, ale ne gps. Do té doby fungovala přesně. Prosím poraďte, co s tím? Díky moc

sandokanslovak
hodnocení

0x
Kod 777 neodpoveda tak prezvon ihned vypni to prezvonenie sms dorazi do minuty ak nie problem je v signale doletuj antenku do G7 mne to pomohlo zvysila sa vydrz baterky.
ladislavvia

Ahoj,

máš prosím nějakou fotku, kam anténu a jakou přiletovat? Díky moc

sandokanslovak
Naletuj kablik asi 3cm na tu zlatu bodku foto nemam gps cestuje...presnost tejto veci je fundaluk sak ked ti slohnu auto bingovia ti ho nsjdu ak bude tvoje radio mat stavu on presne ukazuje sle nie civilom

ladek
hodnocení

0x

Zkuste odpojit nabíjení. A chvíli počkat. Pak mi proběhly všechny příkazy , co jsem tam dal. Musel jsem dát 444 abych to zastavil...:)

jozef22

poprosil by som vas ako ste nakoniec vyriesili gps gf07 nefunkcne suradnice cez sms 777? ostatne povely cez sms funguju spravne - len 777 nereaguje je mrtve dakujem

m12
Zdar.
Tak predevsim je potreba si rici par udaju, ktere nikde moc videt nejsou. Tento tracker vyuziva pouze starou GSM2 sit. Tou napriklad nedisponuje O2 jiz, Vodafone nevim a T-mobile facha a jeste chvilku budou. Timto resite ono poslal jsem 777 a nic. Moc nechapu proc, ale pro lokaci a nasledne zaslani odkazu, ktery pusti na vasem mobilu google maps sezere tento dotaz skoro 30 MB DAT, tak ze opatrne s kartou napriklad M2M kdy vam to muze nahodit slusne douctovani za internet. Bez google maps nebude lokace! Tracker se chvasta dvou magnetem silnym na pozadi. Ja tam mam jeden a sotva se to udrzi na futru kovovem od dveri (: Baterie po nabiti na 100 mi vydrzi 2-3 dny a ende, tedy zadnych zminovanych az 9 dnu. Ale za ty prachy ... Snad jsem pomohl, zdar.

david099
hodnocení

0x

Já si tyhle GPS lokatory koupil v roce 2021. Koupil jsem dva, jeden jsem nezkoušel, druhý fungoval - poloha nebyla přesná, lišila se asi o 500 metrů +-. Pak jsem to nějak nepoužíval ale dnes jsem to znova vytáhl a chtěl oba lokátory zprovoznit.

Bere mi to příkazy přes sms ale mám problém že když chci aby mi to poslalo poloho, tak místo polohy to pošle zpět: Loc:Please link:
gpsui.net/... Battery:85%

Neví někdo kde by mohla být chyba?

Když jsem ten jeden lokátor používal v tom roce 2021. Tak mi to například poslalo tento odkaz gpsui.net/... s polohou, ale teď ne.

kovarpremysl
Dobrý den koupil jsem GPS GF-07 vložil jsem SIM kartu i SD kartu,při zadání,000 se mi telefon zpáruje,ale když zadám 777 pro udání souřadnic přijde mi SMS s Čínskými znaky a né žádný odkaz na googl map ,nevíte někdo co to znamená,nebo co s tím dělat, děkuji za jakou koliv odpověď

vaclav7
hodnocení

0x

95% prodejců na aliexpress jsou pod vodníci! GF-07 mám a funguju skvěle (nekupoval jsem to v číně). simku mám t-mobile. Odhalit falešlný lokátor odhalíš tak, že do něj vlezeš a nenejděš tam žádné obvody. Jde to lehce otevřít, stačí na to kudla.

simon
hodnocení

0x
Zdravím. Taky jsem koupil tuhle gps asi měsíc zpět do teď fungovala dost dobře. Ale poslední 2 dny gps pošle URL adresu kterou když rozkliknu tak naskočí bílá stránka a nenačte to mapu ..? Neví někdo jaký může být důvod? Děkuji
fiktivniprezdiv

Každý prohlížeč má limit jak dlouho se může načítat web. Stránka používaná k zobranení Google Map, http://gps586.com/ má teď problém s tím ho dodržet. Důvod může být pomalý program na straně poskytovatele. Menší vliv může být i že server poskytující webovku je umístěn v Číně.

felos

Tiez mam tento gps lokator ale poziadavka 777 na zistenie polohy nefunguje. Je nutne mat vlozenu sd kartu pre spravne fungovanie?

felos
hodnocení

0x

Neviete prosim vas niekto ci je nutne vlozit do lokatora SD kartu? lebo poziadavka cez sms 777 mi neposle polohu, iba po cisnky napisane ze poloha nebola zaslana alebo nieco v tom zmysle. ostatne ako tak funguje

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]