Nejste přihlášen/a.
Koupil jsem v Aliexpressu lokátor GF-07, který jsem osadil aktivovanou SIMkou Oskarta. Přesto se mi nedaří zaslat příslušné ovládací SMS (000, 111, 444 atd.) a obdržet příslušné odpovědi. V jiném telefonu jsem odstranil blokování SIM karty pomocí PIN. Bohužel, ani po této úpravě lokátor nefunguje a nepřijímá zaslané ovládací SMS. Pokud kartu vložím do jakéhokoliv telefonu, jsou mi tyto sms doručeny po jejím vložení do telefonu. Protože jsou tyto lokátory prodávány i v ČR, nevím jak postupovat dále.
Děkuji
Někteří kupující mají s tímto zařízením podobný problém...Nepochopil jsem, zda pro činnost musí být instalována SD karta, ale asi to bez ní nebude funkční...Jak se chová po vložení karet? Jinak více tady, asi to víte, jen pro úplnost...cituji:
2. Pro určení polohy jsou použity technologie GSM a internetová geolokace. Tracker nepoužívá pro zjištění polohy GPS družice. Na aktuální poloze lokátoru vůči GSM připojovacím bodům a specifikách datového připojení je odvislá přesnost určení polohy tohoto lokátoru. Přesnost se může pohybovat od několika desítek metrů až do cca 500 – 1000m dle aktuálních podmínek.
Takže doplním...trochu méně přesný lokátor...ale za ty peníze...
Samozřejmě jsem od začátku přidal SD kartu (Samsung 32 GB). Včera večer začalo zařízení GF-07 zcela normálně fungovat a obratem odpovídat na zaslané SMS. Tak zkusím ještě druhý kousek (stejné, ale od jiného dodavatele).
Vím, že GF-07 nepoužívá GPS (tady dodavatel poněkud lže), ale GSM, jak je v návodu správně uvedeno. Pokud bude fungovat, je to pěkná hračka za málo peněz.
Nereaguje ani s +420 a ani bez
Prostě na párovací sms: 000 neregaruje vůbec.
Přitom po vložení obou karet svítí červeně - ty by mělo být OK.
Tak nevím co s tím.
Když lokátor svítí červeně, tak to není OK, ale naopak. Je třeba simku vložit do mobilu (buď starého, do kterého se vkládala velká sim nebo upravit velikost sim na menší rozměr) a v nastavení zabezpečení vypnout požadavek na zadáváni pin. Poté se simka vloží do lokátoru, nabitý lokátor 4x zabliká a pak zhasne. Zadáte sms 000, pošlete na číslo sim a měla by přijít zpět do mobilu odpověď, že je lokátor spárovaný s mobilem. Pak by to mělo už normálně fungovat.
Zkuste odpojit nabíjení. A chvíli počkat. Pak mi proběhly všechny příkazy , co jsem tam dal. Musel jsem dát 444 abych to zastavil...
poprosil by som vas ako ste nakoniec vyriesili gps gf07 nefunkcne suradnice cez sms 777? ostatne povely cez sms funguju spravne - len 777 nereaguje je mrtve dakujem
Já si tyhle GPS lokatory koupil v roce 2021. Koupil jsem dva, jeden jsem nezkoušel, druhý fungoval - poloha nebyla přesná, lišila se asi o 500 metrů +-. Pak jsem to nějak nepoužíval ale dnes jsem to znova vytáhl a chtěl oba lokátory zprovoznit.
Bere mi to příkazy přes sms ale mám problém že když chci aby mi to poslalo poloho, tak místo polohy to pošle zpět: Loc:Please link:
gpsui.net/... Battery:85%
Neví někdo kde by mohla být chyba?
Když jsem ten jeden lokátor používal v tom roce 2021. Tak mi to například poslalo tento odkaz gpsui.net/... s polohou, ale teď ne.
Každý prohlížeč má limit jak dlouho se může načítat web. Stránka používaná k zobranení Google Map, http://gps586.com/ má teď problém s tím ho dodržet. Důvod může být pomalý program na straně poskytovatele. Menší vliv může být i že server poskytující webovku je umístěn v Číně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.