Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

U set-top-boxu-1 připojen exter.disk-1 se obj

Od: flodur® odpovědí: 5 změna:

Zkoušel jsem exter.disk-1 připojit k dalšímu set-top-boxu-2 kde je zpráva o připojení kladná. Dále jsem k set-top-boxu-1 připojil exter.disk-2 opět je zpráva o připojení kladná. S toho se domnívám, že obojí zařízení jsou v pořádku ale proč spolu nekomunikují set-top-box-1 a exter.disk-1, dá se to odstranit?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

1x

nemá STB vlastní formátování? Možná že má , ale nemusí být kompatibilní s PC

111®
hodnocení

0x

může to být naformátováním

hodnocení

Formátuji všechny disky stejně F32.

111®
hodnocení

0x

tak tzo může být velikostí, že to neumí třeba nad 1T, nebo to chce formát NTFS

hodnocení

Disky mám jen 500 GB. Zkusil jsem exter.disk-1 naformátovat v PC na formát NTFS. Připojením k STB naběhla zpráva: Nalezeno USB úložné zařízení. Dále jsem na zkoušku STB vypnul a znovu zapnul, poté se disk opět nepřipojí. STB je v záruce mám to zkusit reklamovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]