Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak uspořádat či přečíslovat naladěné kanály

Od: petr59* odpovědí: 14 změna:
Televize LG 43UM7450PLA
Co dělat když po automatickém ladění, uložení a manuálním uspořádání kanálů se po vypnutí a následném zapnutí televizoru objeví od č. 1 a dál rádiové kanály místo televizních kanálů.
Televizní kanály začínají od č. 91.
Zkoušel jsem opětovně automaticky naladit a potom uspořádat pořadí a je to znovu.
Přednostně začínají rádiové kanály.Je to moje první Smart televize a tak tápu.
Jakou dělám chybu.
Kanály přijímám kabelově od firmy Elsat v Českých Budějovicích.
Prosím poraďte.
Děkuji.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Příručka uživatele LG 43UM7450PLA

Aktualizace seznamu programů - nastavit na vypnuto

Obrázek z návodu vaší telky

Jak uspořádat či přečíslovat naladěné kanály
petr59*
hodnocení

Děkuji za názornou odpověď.
Určitě to zkusím.

fran56ris*
hodnocení

1x
Mám LG Smart - v pozemním vysílání je vše v pořádku a dokonce si můžu jednotlivé kanály ZAKÁZAT.Pochopitelně funguje i ruční seřazení .Chybu vidím zde - < Kanály přijímám kabelově od firmy Elsat v Českých Budějovicích >Jelikož jde o nepřirozený zdroj bude potřeba se obrátit na poskytovatele - nebo jak zde bylo doporučeno použít OBLÍBENÉ - pokud to půjde a bude funční.
petr59*
hodnocení

Tak to také udělám.

hodnocení

0x
Dle mých zkušeností je hlavní chyba nákup televize LG.
Srovnání programů jen v aplikaci v počítači. Děkuji, nechci.
petr59*
hodnocení

Děkuji za odpověď
:- (

hodnocení

0x

Tvoji televizi neznám, ale obecná rada je: překopíruj si jednotlivé stanice do jedné nebo více skupin oblíbených programů. Tam si můžeš měnit (seřazovat) stanice dle libosti.

Je to podobné, jako záložky v internetovém prohlížeči.

petr59*
hodnocení

Také zkusím

kepler*
hodnocení

0x

Značka přístroje LG za to nemůže, není o nic horší, než ostatní. V MENU si najdi seznam kanálů a ty pak můžeš přesouvat tahem myší. Tak to aspoň mám já s TV GoGen. V případě internetové televize to ale nejde.

Teď mám Panasonic a programy si můžu přesouvat jak chci. Jen ho označím a už to jde.
U LG to prostě nešlo. Tedy alespoň před časem. Nevím jak nejnovější modely, ale soused kupoval v zimě a nešlo to.
petr59*
hodnocení

Také si myslím, že odpověď: ,,televize LG už nikdy " nepomůže.
Děkuji za nápad a odpověď.

hodnocení

0x
My máme LG ale hloupou.. Tam není problém pod tlačítkem uprava programů nechat nežádoucí radio přeskakovat.
petr59*
hodnocení

No... na ladění, seřazování kanálů byli ,, hloupé " televize CHYTRÉ...
:- ) Děkuji za odpověď.

petr59*
hodnocení

Děkuji všem za odpovědi a rady.
Pak dám vědět jak jsem postupoval k dosažení nejpřijatelnějšího výsledku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]