Nejste přihlášen/a.
Dobrý den . Mám první telefon s andridem . Chce to po mě e- mail nebo telefon . To tam mám napsat svuj e-mail nebo své číslo mobilu? Omlouvám se za stupidní dotaz.
Diky za vysvětlení. Tedy si založím novy email u gugglu.To bude tedy ten účet jak jsem pochopil.
Musíte si vytvoriť google účet napr. na PC,čiže gmail a tento email tam vložiť pre prihláenie do zariadenia.
jen upřesním, dělat to nemusíte, ale je to velmi vhodné. Protože tím získáte možnost automatických záloh kontaktů, fotografií, kalendáře do cloudového úložiště a to se časem po první krádeži či utopení telefonu může velmi hodit. Zálohování fotografií je třeba aktivovat tak že nainstalujete aplikaci Google Fotky a v ní zapnete zálohování v běžném rozlišení (počet fotek je neomezený, a neodečítá se to z celkového úložiště pokud zvolíte běžnou kvalitu). K fotografiím se pak kdykoliv dostanete přes photos.google.com/... , ke kontaktům contacts.google.com/... , ke kalendáři calendar.google.com/... , k poznámkám keep.google.com/... atd atd ... vše samozřejmě chráněno uživatelským jménem blabla@gmail.com a heslem které zadáváte do svého telefonu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.