Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje prohlížeč Samsung

Od: detroit odpovědí: 3 změna:

Zdravím, ze dne na den mi přestal v mobilu(SAMSUNG -G390F) fungovat webový prohlížeč Samsung..stránka se vždycky dvakrát po sobě načte a pak se zobrazí zpráava---Došlo ke zhroucení Tab.---a k tomu sdělení že během zobrazení této webovéstránky došlo k chybě a že pokud chci pokračovat tak mám kliknout na tlačítko Načíst znovu(Které je tam zobrazeno) nebo přejít na jinou stránku.Ale nefunguje žádná stránka..co se s tím prohlížečem mohlo stát?,

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Já bych nainstaloval Operu a vyřízeno.

douby*
hodnocení

0x

vhodným řešením je samozřejmě nepoužívat prohlížeč samsungu. Internetový prohlížeč není nic do čeho by se měli montovat výrobci ledniček (ostatně to stejně dělají jen tak že vybrakují opensource jádro chromu v nějaké zastaralé verzi jej forknou a jen mu přimalují vlastni UI, není o co stát). Instalujte poslední Firefox, Chrome či Operu a budete mít po problému, nemluvě o tom že jde o technicky lépe vybavené prohlížeče s novějšími vykreslovacími jádry, ve srovnání s tím v samsung prohlížeči, který řadu moderních technologií prostě nepodporuje.

hodnocení

0x

Zrovna s tím, že prohlížeč Samsungu je shit bych rozhodně nesouhlasil, vyzkoušel jsem více prohlížečů včetně již zde vzpomínané Opery , Chromu či Firefoxu a nakonec jsem zůstal právě u Samsung browser Beta, navíc v různých hodnoceních dopadá docela dobře, kolikrát před již zmiňovanými. Takže řešení - odinstalovat stávající a nainstalovat z Play Google Samsung Internet Browser Beta - odkaz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]