Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

O2 tv nefunguje

Od: miroslav87® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den chtěl bych se zeptat nevím jak chci dát na řekl že to oprávněn a to nevím mám to dá na čtu námitka proti vyřízení reklamace a nefunguje o2 tv ale chyba v telefonu není že problém s aplikací operátor nebo operátorka o2 mi to nevěří a odkaz o2 prodejnu když mě ten telefon je nastavení dobře servisák mi nic řekl takže nevím jestli vymežli do strada prosím o pomoc Děkuji za odpověď Vojtíšek

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Vojtíšku Vojtíšku.
Opět naprosto nesrozumitelný.
Asi máš nějaký problém s O2, ale opravdu nikdo neví jaký. Z to tvýho psaní se to prostě nedá pochopit.
Řekni někomu kolem sebe, ať to za tebe napíše.
Tohle prostě nemá hlavu ani patu.

yyy
hodnocení

0x

Kterou řečí hutorý Tvůj kmen? Nedá se to přeložit. *cteni*

hodnocení

0x

Tak jako v květnu, nesrozumitelný dotaz. Zkuste opět tovární nastavení, nebo lépe napište dotaz.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]