Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chytré hodinky Q18- nestabilní

Od: bohumil® odpovědí: 2 změna:

Koupil jsem na Aliexpressu smart watch Q18, na SIM kartu a SD kartu a s bluetooth, s funkcemi porovnatelnými se smartphonem (hodinky, telefonování, přehrávání hudby a prohlížení fotek, fitnes funkce, ovládání smartphonu a další a další). Hlavně mne zajímalo, jak jsou provedeny a jak fungují. Cena v podstatě za pakatel (250,- Kč). Po obdržení a nabití jsem ale zjistil, že jsou nějak nestabilní. Občas se je podaří po zapnutí nastavit a fungují jakž-takž, ale najednou začnou blbnout, ikony na displayi kmitají zleva do prava a zpět a na dotyk dispalaye (digitizeru) hodinky nereagují. Sice je vše s prodejcem vyřešeno, po reklamaci a zaslání popisu a videa s problémem mi, aniž požadovali zaslání vadného produktu, obratem vrátili peníze.

Ale zajímalo by mne, čím by to mohlo být. Domnívám se, že to bude asi chyba procesoru. Vždy i po resetu a nastavení do továrního nastavení se vše opakuje. Baterie je nabitá, osazeny SIM i SD, občas a chvíli fungují a jdou nastavit, ale pak opět začnou "haprovat". Jaký je Váš názor na možnou poruchu?

P.S. Jinak jsem tedy objednal další, shodné (pokud by fungovaly tak jsou velice pěkné a mají mnoho funkcí) od jiného dodavatele a tak jsem zvědav. Měl podstatně více recenzí a všechny kladné (pokud se jim tedy dá věřit *smich*).

Díky za reakce.

doplněno 18.10.19 12:10:

Já se ale ptám na Váš názor na možnou poruchu, tedy na technickou stránku věci.

Že je ta cena taková jaká je, je jiná. U nás tyto samé by stály asi podstatně víc a těžko by byl přístup prodejce, v případě reklamace, tak seriozní.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Čím to může být? No..podle mne asi tou cenou...250Kč. Za tu cenu bych byl rád, pokud že ty "hodinky" mají alespoň řemínek.

pavelpavel*
hodnocení

0x

Za pětikilo bych zázraky nečekal. Věřit bych jim nevěřil to dá rozum. *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]