Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak propojit set top box s tv s pevným diskem

Od: jirkanovo odpovědí: 5 změna:

Mám starší dig tv s pevným diskem. (JVC) Po zapojení set top boxu je s tv monitor.(HDMI) Zap. a vyp. Nelze nahrávat a posunovat v čase. Tv má 8 možností připojení. 3x HDMI a 5x barevně označené vstupy. (senč?-česky). Prosím touto cestou o radu? Jirka Novo

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirib
hodnocení

1x
Disk s tv jedině vymontovat a přes adaptér připojit do settopboxu.
Nebo koupit externí 2,5" HDD a připojit do settopboxu do USB.
Televize neumí nahrávat z vnějšího vstupu,ať už analogového nebo digitálního.
priklad1*

Sice jsem neviděl TV s HDD, ale třeba DVD přehrávače s TV tunerem uměly nahrávat z externího zdroje. Bohužel byť je tuner digitální, tak to není DVB T2, takže jen přehrávat DVD a TV vysílání nahrávat z STB.

jirkanovo
hodnocení

Vyfotil jsem štítek s tv, aby jste byl "v obraze". Tv je licence Japonska a Polska. Bylo jich v prodeji asi 10 ks.(Praha) Mám informaci že jsem poslední, komu fun. na 100%. Je analog i digital. Jediný servis, který byl ochotný ji udržovat v 100% chodu je JVC servis Na Palmovce, ul. Novákových. Bohužel, technik, který tomu rozuměl, už tam nepracuje. Na HDD se vejde asi 86hod. záznamu. Je schopná nahrávat až ze tří programů.(přes sebe v čase), ale, nedá se na jeden z nich naladit.- blok. Nahrávky se dají naprogramovat i na dva týdny dopředu. Pokuď je informace v nabýdce. Manual jsem už nenašel. (53 stránek A4 v češtině). Z vnějšku nenahrává. Pouze anténa.

Jak propojit set top box s tv s pevným diskem

hodnocení

0x

Disk se musí připojit do settopboxu přes USB. Pokud ovšem settopbox nahrávání podporuje.

priklad1*

Zabudovaný HDD asi nebude mít rozhraní USB. Ovšem pokud má TV možnost nahrávat z externího zdroje, tak by to mělo jít

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]