Nejste přihlášen/a.
Mám starší dig tv s pevným diskem. (JVC) Po zapojení set top boxu je s tv monitor.(HDMI) Zap. a vyp. Nelze nahrávat a posunovat v čase. Tv má 8 možností připojení. 3x HDMI a 5x barevně označené vstupy. (senč?-česky). Prosím touto cestou o radu? Jirka Novo
Sice jsem neviděl TV s HDD, ale třeba DVD přehrávače s TV tunerem uměly nahrávat z externího zdroje. Bohužel byť je tuner digitální, tak to není DVB T2, takže jen přehrávat DVD a TV vysílání nahrávat z STB.
Vyfotil jsem štítek s tv, aby jste byl "v obraze". Tv je licence Japonska a Polska. Bylo jich v prodeji asi 10 ks.(Praha) Mám informaci že jsem poslední, komu fun. na 100%. Je analog i digital. Jediný servis, který byl ochotný ji udržovat v 100% chodu je JVC servis Na Palmovce, ul. Novákových. Bohužel, technik, který tomu rozuměl, už tam nepracuje. Na HDD se vejde asi 86hod. záznamu. Je schopná nahrávat až ze tří programů.(přes sebe v čase), ale, nedá se na jeden z nich naladit.- blok. Nahrávky se dají naprogramovat i na dva týdny dopředu. Pokuď je informace v nabýdce. Manual jsem už nenašel. (53 stránek A4 v češtině). Z vnějšku nenahrává. Pouze anténa.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.