Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou vakuovačku?

Od: mirda46® odpovědí: 3 změna:

Zakoupil jsem vakuovačku ETA Electronic 0762 (999 Kč) a hned 2. den jsem ji musel vrátit. Šmejd. Poraďte nějakou, se kterou máte PRAKTICKOU zkušenost v ceně kolem 1000 Kč. Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mám asi podobné zařízení od firmy Eta. Naučil jsem se s ním pracovat, přečetl jsem si návod a zařízení funguje tak jak má.

Není to vakuovačka, ale odsávačka vzduchu se svářečkou. Odsávačka odsaje vzduch ze sáčku a svářečka potom svaří odsátý sáček. To zařízení má na jedné straně mikrospínač pro zapnutí odsávání a když stiskneš i druhou stranu, tak se druhým mikrospínačem vypne odsávání vzduchu a zahájí se svařování plastu.

Vakuum dokáže vytvořit jedině vývěva, ale to zase nevydrží ten igelitový sáček.

hodnocení

Syn má vakuovačku za asi 700 Kč a to je ve srovnáním s ETA nebe a dudy. To, že se jedná o nepovedený výrobek mi potvrdil i prodavač, když jsem vakuovačku přišel vrátit. ("Nejste sám, je to šmejd").

vondal
hodnocení

0x

My používáme doma Lauben Vacuum Sealer a funguje bez problému. Jenom stojí dvakrát víc než za to chceš dát.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]