Nejste přihlášen/a.
Prosím poraďte koupila jsem si nový iPhone 4 a nejde mi stáhnout žádná aplikace nebo hry píse mi to ze chce os větší.dekuji za všecky odpovědi předem.
No pokud píše že vyžaduje vyšší verzi OS tak je to zřejmě pravda. Pokud se vám na iPhone 4 nepodaří vyšší verzi sehnat (je to přeci jen už docela starý telefon) a nejvyšší dostupná verze OS pro něj je 7.1.2, pokud se nemýlím ... tak holt nezbude než ten krám zase prodat a příště možná rozuměji zvolit nějaký lepší Android telefon, protože obvykle za stejnou cenu za jakou koupíte starý iPhone se dá koupit nesrovnatelně lépe vybavený nový Android s nejvyšší verzí OS.
Nevím sice za kolik jste ten zastaralý iPhone koupila, tipuji že tak za 1700 Kč v bazaru. Ale za stejnou cenu jste mohla mít fungl nový Android telefon s bezproblémovou verzí Android OS 8.1, daleko vyšším výkonem, lepším foťákem zde nebo zde .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.