Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Holící strojek - oprava nebo nový

Od: slavo® odpovědí: 7 změna:

Mám holící strojek Philips Series 5000 a už začínají být tupější nože jinak ostatní je OK.

Tak co by bylo lepší.

Koupit novou hlavu s noži a nebo celý nový strojek. ( je starý 2 roky ).

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Sada náhradních hlaviček 3ks je za cca 950Kč.
Takže kupovat celý strojek asi není důvod.

hodnocení

2x
Strojek vydrží dlouhé roky. Jdi do břitů, ač jsou nekřesťansky drahé...

hodnocení

0x

ANO, nové, SH50... ...jinak, pokud by někdo hledal na starší holící strojky, je možnost koupit tady, řada strojků HQ...není to sice originál, ale není problém, dnes jsem odzkoušel v HQ 6830...strojek Quadra Action, vlevo dole

doplněno 10.10.19 12:32:

Nepoznávám rozdíl...vůči druhému originálu, který jsem měl asi 3roky

Jsou fakt vpohodě? Já zkusil strojek z lidlu(jsem tam s věcmi spokojený) a katastrofa. Špatně holí a často zaškubne za fous. Skoro se bojím holit... Připomělo mi to začátky s Charkivem :) Philips roky ok.

host
hodnocení

0x

Rotační holicí strojek Philips má i po deseti, dvaceti a více letech letech stále stejně ostré "nože". Pokud se zdá, že začíná holit hůře, stačí hlavici otevřít, rozebrat a důkladně vyčistit od zbytků fousů, tuku a dalších nečistot, vyfouknout, vyďoubat, případně vyčistit uchošťourem namočeným v lihu, složit a opět holí jako nový.

Za sebe nesouhlasím. Možná to záleží na kvalitě vousů, ale já měl filipse po pár letech tupej a žádné čištění nepomohlo. Náhradní frézky - "kompatibilní" - z Číny byly horší než ty původní opotřebované.

Souhlas. Frézky se přeci musí čistit pravidelně a ne po snížení účinnosti kdoví kdy. U mne vydrží cca 2 roky a poté se doba holení znatelně prodlužuje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]