Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaka bezdrato sluchatka

Od: begi25® odpovědí: 5 změna:

Pooradte prosim.Mam zajem o spuntove sluchatka do 1000 kč.Chtel sem sluchatka Kz zs6 ty maji ale kabel.Poradte nejake nebo mam zustat u Kz žs6?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nedo
hodnocení

0x

Bezdrátová sluchátka v této ceně budou vždycky o něco horší než drátová. Pokud chceš bezdrávoá do 1000 tak můžeš zkusit třeba lamax tips1. Mám od této značky náhlavní bezdrátová sluchátka a jsem s nimi spokojený.

kami*
hodnocení

0x
Já bych řešila sluchátka podle času, jak dlouho vydrží nabitá.
První bezdrátová sluchátka byla s přenosem zvuku přes infra červené paprsky. U velkých sluchátek byla vždy tužková baterie a ta vydržela měsíce bez nabíjení. Součástí byl vysílač paprsků trvale zapojený v elektřině.
Ale doba pokročila. Dnes díky Bluetooth, smíme nabíjet každých 5 hodin. Takže třeba k telce se ta stará IR obluda možná vyplatí víc. Mě nebaví pořád nabíjet a hlídat.
Ale to je jiný typ sluchátek i velikostí.
Já bych možná zůstala u kabelových, kvůli tomu, že nebudu muset nabíjet pořád
nedo

Tak z mého pohledu nabíjím už tolik zařízení, že když k tomu přidám sluchátka jednou za dva dny, tak už to asi tak velká změna nebude. U šuntových bude ta baterie znát to je pravda, ale náhlavní sluchátka se dají pořídit s výdrží klidně 15 a 35 hodin což už je dost.

kami*
Aha, já jsem objevila ta s vydrží 5 hodin, což mne šokovalo, jak krátce vydrží. Já bych si na nabíjení sluchátek doma asi nevzpoměla a stejně bych musela mít ta drátová. Mobil neřeším doma, nabíjím kdykoli i v práci, což u sluchátek nepůjde. Takže já nemyslím předem ani na nabíjení mobilu. Ale IR sluchátka jdou použít pouze doma. Mrzí mne, že sluchátka nevyrobili s podobně dlouhou vydrží jako u IR.
nedo

Pokud ti vyhovují drátová, tak je používej dál. V podstatě když si koupíš bluetooth, tak je taky můžeš nabíjet kdykoliv chceš. Nabijí se většinou stejným konektorem jako mobil. Používám dokonce i stejnou nabíječku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]