Nejste přihlášen/a.
Koupil jsem si sluchátka k mobilu TWS phones V5.0-EDR po nabití jsem je dle návodu chtěl oživit to znamená stlačil jsem současně na obou sluchátkách startovací tlačítko a nezprovoznilo mi to jednu stranu sluchátek.Pravé sluchátko se ozve jako ON a za chvíli zase hovoří OF..Zkouším to znovu stále dokola ale abych nabudil obe sluchátka v režimu Bluetooth se mi nedaří.Přikládám popis sluchátek v angličtině ,kterou neumím.úje mi 72 let/.Poradí mi někdo kde dělám chybu?
Děkuji Honza
Na telefonu nejprve v bluetooth zařízeních sluchátka odeberte a bluetooth vypněte. Zbytek volně překládám z návodu:
Dlouze stisknout tlačítko zároveň na obou sluchátkách, měly by střídavě blikat červené a modré kontrolky. Potom dvakrát stisknout tlačítko na obou sluchátkách. Mělo by se ozvat "ready to pair" (připraveno ke spárování). Potom zapnout na mobilu bluetooth a připojit se k "TWS". Nakonec by se měla pomalu rozblikat modrá kontrolka na obou sluchátkách a potvrdit hlasem úspěšné párování.
Děkuji za odpověď.Zkusil jsem to několikrát udělat podle Vašeho návodu.Bohužel se mi nedaří udržet v chodu levé sluchátko.Mám pocit že je něco špatně již v dokovací stanici.Neboť při zasunutí svítí na na povrchu dokovací stanice plně jen levá kontrolka v které je umístěno levé sluchátko.Levá kontrolka svítí velmi slabě, ikontrolka na sluchátku bliká červěv velmi slabě.Mám pocit že jsem koupil nějaký šmejd viz odkaz:
a jelikož jsem důchodce tak jsem chtěl ušetřit,patří mi to.Jinak moc děkuji za snahu mi pomoci.
S pozdravem Honza Chromý,Olomouc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.