Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Posílal jsem telefon na reklamaci u kterého nefunguje bluetooth a je rozmazaná přední kamera. Po 3 týdnech mi volali že se reklamace neuznáva že telefon nejspíše spatl nazem a proto to nefunguje. Ale tím jak to rozebrali tak telefon přestal nefungobvat úplně. Jak mám pokračovat? Mám trvat na tom aby mi telefon vrátili alespoň v ton stavu v jakým jsem jim ho poslal nebo mi ho mohou vrátit takhle znehodnocen? Děkuji Karel
První reakce musí být "ne, nespadl a nesouhlasím s vaším vyjádřením" - další požadavek "zašlete mi telefon ve stavu, v jakém jsem vám jej předal - tj. funkční pro volání a další... já jej předám k posouzení soudnímu znalci".
Viz mikihans. Nenechat se odbýt dělají to všem. Možná spadl na zem jim, že? To bych jim odepsal a požadoval vrátit peníze.
Na reklamaci mi sdělili, že závada byla odstraněna a byl nahrán nový soft... Telefon ale stejně nefungoval, následovala další reklamace, kde sdělili, že se závada neprojevila. Jelikož jsem ale při druhé reklamaci nechal prodavače vyzkoušet, že to nefunguje a zapsat do protokolu. Tak mi po druhém měsíci reklamací vrátili peníze. Ale nesmíte si nechat vše líbit a bránit se.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.