Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neuznaná reklamce

Od: karel83 odpovědí: 12 změna:

Dobrý den. Posílal jsem telefon na reklamaci u kterého nefunguje bluetooth a je rozmazaná přední kamera. Po 3 týdnech mi volali že se reklamace neuznáva že telefon nejspíše spatl nazem a proto to nefunguje. Ale tím jak to rozebrali tak telefon přestal nefungobvat úplně. Jak mám pokračovat? Mám trvat na tom aby mi telefon vrátili alespoň v ton stavu v jakým jsem jim ho poslal nebo mi ho mohou vrátit takhle znehodnocen? Děkuji Karel

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

První reakce musí být "ne, nespadl a nesouhlasím s vaším vyjádřením" - další požadavek "zašlete mi telefon ve stavu, v jakém jsem vám jej předal - tj. funkční pro volání a další... já jej předám k posouzení soudnímu znalci".

pavelpavel*

Přesně tak. To je klasická výmluva podvodníků. Musí ho reklamovat. Spadl na zem? To už bych stál asi před tím pánem a řval.

iz*
hodnocení

2x

Jestli jste telefon poslal poštou a reklamaci napsal sám, mohlo dojít (v případě, že jste reklamaci napsal stejně "srozumitelně" jako tento dotaz) k nedorozumění v tom, co vlastně reklamujete.

Příklad: Pokud "telefon přestal nefungovat úplně", znamená to, že Vám jej vrátili plně funkční.

mathew
hodnocení

0x

Telefon samozřejmě musí vrátit ve stavu v jakém ho dostali nebo lepším, problém bude pokud už jste ho přebral a podepsal jim vše co vám podstrčili. V takovém případě ho můžete tak akorát vyhodit.

karel83
hodnocení

0x
Telefon mají pořad u sebe s snaží se mě přimět k tomu že oprava stoji 6 tis a musím si ji zaplatit.
To je pochopitelně nesmysl.
karel83
Takze mi ho v kazdem pripade musi vratit tak jak jsem jim ho poslal. To ze to prestalo fungovat kvuli tomu ze to museli rozebrat aby zjistili co tomu je, tak to je jejich věc. Dekuji
Nenechte se odbýt. Tohle si rozhodně nemůžou dovolit. Napište sem pak prosím, jak se to bude vyvíjet a jak to dopadlo.
pavelpavel*

Viz mikihans. Nenechat se odbýt dělají to všem. Možná spadl na zem jim, že? To bych jim odepsal a požadoval vrátit peníze.

karel83
Tak mi vcera volali ze telefon daji do puvodniho stavu v kterem prisel. Tak doufam ze to dopadne dobre. Rozebrali celou zakladni desku. Moc neverim ze to daj dohromady tak jak to bylo. Uvidime

hodnocení

0x

Na reklamaci mi sdělili, že závada byla odstraněna a byl nahrán nový soft... Telefon ale stejně nefungoval, následovala další reklamace, kde sdělili, že se závada neprojevila. Jelikož jsem ale při druhé reklamaci nechal prodavače vyzkoušet, že to nefunguje a zapsat do protokolu. Tak mi po druhém měsíci reklamací vrátili peníze. Ale nesmíte si nechat vše líbit a bránit se.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]