Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SMS z brány 1188.cz přestaly odcházet, proč?

Od: 23yari odpovědí: 6 změna:

SMS z brány 1188.cz přestaly odcházet, proč?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Používáte O2? Pokud ne , pak "telefonní číslo je mimo síť O2, SMS nelze odeslat" Jedna z možností

23yari
hodnocení

0x

jenomže máme celou firmu na tomto portálu a do začátku minulého týdne jsem odesílal každý den kolegům SMSky (všichni v O2) a nyní už to nejde.

pavelpavel*
hodnocení

0x

Já tedy nevím, ale mně už to nejde dávno. Nejprve to zrušil TMobile, pak Vodafone a už to nejde ani na 02 ze žádné brány.

priklad1*
hodnocení

0x

Tak to holt máte smůlu. Vodafone bránu zrušil, to připouštím. Tmobile Free bránu taky zrušil. Ovšem jejich registrovaná brána přes www normálně chodí. Pouze program Oskarek již není pro Tmobile udržovaný. No a O2 s použitím Oskárku taky chodí. Mám na mysli registrovanou bránu. Tu Free asi na 60 znaků nezkouším.

Problém je pochopitelně na ty čísla, kdo přešel k virtuálu.

pavelpavel*

Ta free už taky nejde.

priklad1*

A v čem je problém. Pro registraci u Tmobile musím vlastnit SIM s jejich číslem. U O2 taková podmínka není

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma sms brana

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]