Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Značka TV Hisense - Vaše zkušenosti, dojem?

Od: john* odpovědí: 13 změna:

Dobrý den, můžu se zeptat jaký máte názor na televizory Hisense oproti jiným značkám jako SONY, LG, Samsung Panasonic?

Je pravda, že Hisense nemá moc dobrý zvuk? Někde jsem se o tom dočetl a nevím co je na tom pravdy?

Jakýkoli názor, tip je vítám.

doplněno 05.10.19 20:24:

A ještě jedna otázka - jak je to s tím, že u televizoru s 4K bude televizor (tuner) přijímat anténní DVB-T2 signál, nebude znát na displeji TV ten rozdíl v rozlišení mezi 4K rozlišením televizoru (displeje) a SD rozlišení pozemního anténního příjmu?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

3x
Hisense je stejne dobra znacka jako kazda jina z tech co jste napsal. A reknu vam jen to co rikam kazdemu kdo se pta na znacku tv - nezalezi na znacce, ale konkretnim typu. Znacka neznamena (az na par specifickych veci) VUBEC nic. Stanovte si rozpocet, co od televize chcete a pak se ptejte nebo vybirejte.
john*
hodnocení

Je pravda, že Hisense nemá moc dobrý zvuk? Někde jsem se o tom dočetl a nevím co je na tom pravdy?

john*
hodnocení

A jak je to s tím, že u televizoru s 4K bude televizor (tuner) přijímat anténní DVB-T2 signál, nebude znát na displeji TV ten rozdíl v rozlišení mezi 4K rozlišením televizoru (displeje) a SD rozlišení pozemního anténního příjmu?

re4zon
Nema moc dobry zvuk v porovnani s cim? A ktery hisense konkretne?
Vysilani je v nizsim rozliseni, takze logicky na 4k televizi bude obraz horsi nez kdybyste prehraval 4k zaznam. Ale to nereste. Rikam znovu, stanovte si rozpocet, jak velkou tv chcete (nebo spis jak daleko od ni sedite), pripadne dalsi pozadavky a pak se ptejte co koupit. Kdyz kupujete auto, tak taky vite kolik za nej chcete dat a jak ma byt velke, tohle je uplne totez...

hodnocení

0x
Můj názor je takový, že jsem to jméno v životě neslyšel a držel bych se "velkých" výrobců. Méně známá či levnější značka může taky udělat dobrou službu při vhodném výběru, ale nekupuji to na rok. Výběr je samozřejmě důležitý i u osvědčených výrobců, protože i jim se semtam nějaký model nepovede a nebo vědomě prodávají výrobek s horším poměrem cena/parametry. Proto se musíme bavit o konkrétním modelu. U škodovky je taky rozdíl mezi fábkou v základu a superbu v plné palbě...
re4zon
Hisense je dost kvalitni znacka a "velka" az az, akorat je na nasem trhu kratce. Totez TCL. Zbytek souhlas.

douby*
hodnocení

0x

"Hisense nemá moc dobrý zvuk" je stejná pitomost jako říct že "Škodovka má moc malý kufr" ... to přece úplná blbost, záleží model od modelu je to jiné! Nedá se takhle pohodlně škatulkovat podle značky. Musí se srovnávat konkrétní modely a jejich parametry ne značky jako celek :).

Hisense je stejně dobrý výrobce jako ty co znáte z všemožných doporučení přátel, držet se zaběhnutých značek je pohodlné stanovisko pro jelita co neumí technické parametry srovnávat. A vede to jen k tomu že se pak nakupuje vše zbytečně předražené a zaostalé jen proto že to má známou značku. ..

john*
hodnocení

Jaké prosím mají televizory Hisense zobrazovací panel? IPS nebo ještě jiný?

kimbert*
hodnocení

0x

Tady forum.avmania.zive.cz/... mají zkušenosti se dvěma typy hysense čtěte porovnávejte.

john*
hodnocení

Našel jsem tam jenom jeden typ. Druhý je kde?, prosím o uvedení přesných url odkazů.

kimbert*

A co projevit trochu iniciativy a projet více stran ,další typy je na straně 3 a 4 a možná je jich více další jsem nehledal...,můj odkaz byl hlavně na forum kde se probírají televizory podrobně.

kimbert*

oprava ,místo stránky 4-stránka 6

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]