Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak připojit tv?

Od: xx8 odpovědí: 6 změna:
Zdravím. Mám tv Samsung UE49K5602 (Smart, připojena k netu) a chtěl bych ji jako mou 2. Tv připojit k aplikaci Smartthing. Druhá tv je vypnutá. Zapnu APK,zvolím model tv ale vyskočí na mě tato hláška viz. Foto. Tv Je připojena na Samsung Account a má nejnovější aktualizaci softwaru. Když chci tv přidat "obecně" (zapněte tv a spojí se to) tak mi to tv nenajde... Poradí mi někdo? Díky!

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A kde máš tu fotku?

xx8
hodnocení

Sorry. Zapomněl jsem ji přiložit :)
Jak připojit tv?
priklad1*

Nevím co je na tom divného. Nedávno jsem něco zjišťoval pro Samsung. Zřídit účet, aktualizovat, zapnout Hbbtv, je toho mnoho

K ovládání do mobilu aplikace SmartThings

hodnocení

0x

Není nic jednoduššího, než tu TV aktualizovat. Buď to půjde přímo z menu televize ( pokud je připojená na net) nebo si stáhněte na flešku firmware ze stránek Samsungu. Tady máte odkaz, zadejte typ své TV a na stránce se ukáže firmware ke stažení i s návodem. Mám takovou zkušenost, že ačkoliv televize sama nenajde nový firmware ( má v menu nastaveno, že jej má vyhledávat pravidelně ), tak na stránkách v odkazu nový přesto je.

jouda1
hodnocení

Naistaloval jsem nejnovější aktualizace z USB a pořád to nejde. Tv to po zapnutí nenajde a v mobilu mi po zvolení typu tv vyskakuje pořád ta stejná hláška...
priklad1*

Tak si zavolej na podporu Samsungů. Ke mně byli docela ochotní

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]