Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Yes mp3

Od: pepka13 odpovědí: 3 změna:

Zdravím ,mohly by jste mi PROSÍM najít kapelu YES , na mp3 , Yes ( Tom sawyer official music mp3 ) našel jsem pouze video , děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tak si to video převeď na mp3.

doplněno 03.10.19 20:35:

Našel jsem mnoho interpretů této skladby (např. Deadsy, Rush, Rage, Mindless Self Indulgence), ale Yes to asi nehrají.

hodnocení

0x

Dobrý den. Skladbu Tom Sawyer od YES neznám. Pouze od skupiny Rush a ta je z alba Moving Pictures z roku 1981. Můžete dát odkaz na to video?

douby*
hodnocení

0x
Pokud najdeš video přece už není žádný problém z něho vyextrahovat jenom hudební stopu a tu uložit jako samostatný soubor. Můžeš k tomu použít třeba ffmpeg, velmi užitečný a univerzální konvertor.Do příkazového řádku stačí zadat jen:ffmpeg -i input-video.avi -vn -acodec libmp3lame sklatba01.mp3Vysvětlení významu jednotlivých parametrů: název vstupního video souboru ze kterého chceš zvukovou stopu vyextrahovat, dále formát (kodek) ve kterém chceš mít výsledný hudební soubor bez videa, to je v případě mp3 kodek libmp3lame a nakonec název souboru do kterého má být uložena jen zvuková stopa. Parametr vn pak jen říká že video nechceš vůbec (no video), docela jednoduchý ne? A funguje to potom univerzálně na jakýkoliv video soubor který najdeš, v jakémkoliv formátu. Dokonce pokud najdeš video soubor který má těch zvukových stop víc můžeš extrahovat každou zvlášť.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]