Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu.
Vzhledem k blížícímu se přechodu na DVB-T2 zvažuji zda kupovat set-top-box (i když TV signál je u nás špatný - závislý na počasí) nebo využít nabídku mého poskytovatele připojení k internetu . Nyní mám rychlost 15/7 Mbps, poskytovatel nabízí i 25/12 Mbps, vzduchem.
1) Bude těch 25/12 Mbps stačit na současné sledování TV + 1 pevný počítač na hraní on-line her + nějaký ten mobil na surfování?
2) Mám asi 10 let starou plazmovku (která částečně supluje topení ) a netuším jak se to pak propojuje, má jen SCART + HDMI konektor.
V současnosti je nejlevnější
Mám ji již druhým rokem a jsem spokojený.Navíc pořady v HD což v pozemním vysílání má jen ČT.můžu si nahrát do jejich kloudu pořady které chci zhlédnout a momentálně nemám čas .Navíc nabízí zpětné zhlédnutí .
Jejich set top box jsem koupil jednorázově.Má připojení HDMI , WIFI i RJ 45 zásuvku + zásuvku na SD Kartu + 3 USB vstupy.Chodí dobře ,je potřeba se rozmyslet jak platit.Já jsem se po roce užívání rozhodl zaplatit na celý rok - protože mě to funguje k mé spokojenosti.Jinak lze platit i telefonem apod.Závázek je pouze na uživateli,jen je potřeba se odhlásit 3 měsíce dopředu.Žádné postihy jako u operátorů nehrozí.
Pokud mám chyby tak se omlouvám nemám po ruce brýle.
Ta televize z odkazu vypadá dobře (vychválit se tam umí o tom žádná ) , nevím jak moc náročné na data je sledování televize, píší, že stačí připojení 3 Mbps což splňuji. Zkusím ještě vyzjistit další reference a také podmínky toho zapůjčení na měsíc co to všechno obnáší a zda v tom není nějaký háček.
Pokud by měl zde někdo zkušenost s Lepší.TV budu za ně rád.
P.S. Koukám, že už se tu Lepší.TV řešila, tak jdu pročítat
Pořídí si ji i syn. A ten je na to opatrný. Jeho žena mě přivítala slovy. Nechápu jak jsme bez toho mohli být. Navíc jsou v Semilech v roklině. Takže příjem opravdu mizerných pár stanic.
Jen upřesním : Nejlevnější není lepšítv ale kuki za stovku. Jenže tam je v základu jen asi 40 programů.
Skylink Live snad 68 programů za 89 Kč. Myslím že je tam týdenní archiv
První měsíc zdarma
Není potřeba žádný setobox. Stačí PC, tablet, mobil nebo Smart TV
To jsem nezkoumal, ale asi taky jde přivolení bance. To jde, na rozdíl od Sipa, lehce odvolat
Ono si to chce něco taky o Lepší. TV přečíst. Není potřeba settopbox protože Smart TV (většinou) aplikaci obsahuje. Navíc lze také sledovat na telefonu, tabletu a Notebooku nebo PC. A mají za tu cenu 103 stanic + 20 231 rádií s celého světa. To miluji, někdo si nic nezjistí ale už má milión připomínek. To jsou dnes lidi. Ach jo.
Taky si třeba přečíst co má tazatel za podmínky.
Moc děkuji všem za informace. Kuki má tuším švagrová tak se poptám.
A vyzkouším lepšíTV nebo Skylink live abych otestoval rychlost připojení k internetu, zda nebudou problémy při současném sledování TV a používání PC a mobilu.
Pak se budu muset rozhodnout, zda pořídit nějakou satelitní TV nebo investovat do rychlejšího připojení.
Uvítám názory ostatních s čím jsou spokojeni.
Ještě dotaz: je nějaký rozdíl ve spotřebě dat resp. rychlosti připojení při sledování internetové TV na televizi nebo na notebooku? Se současnou televizí nemám možnost vyzkoušet internetovou TV přímo v ní, musím v noťasu.
Děkuji.
Prozatím všem děkuji za informace. O víkendu jsem mluvil se známým který četl v novinách článek, že s příchodem DVB T2 by se měla zlepšit kvalita signálu a ten by se měl zlepšit i v problémových oblastech. Tak počkám až u nás přejdou na nový standart vysílání a uvidím. Koupi nové TV se stejně nevyhnu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.