Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou vybrat flešku dvb-t2?

Od: micurin® odpovědí: 4 změna:
Jakou flešku dvb-t2 koupit na přehrávání tv v počítači?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jestli myslíte USB přijímač, tak tento má celkem dobré hodnocení a lidi jej kupují. Osobně zkušenost nemám.

alza.cz/...

fran56ris*

Četl jste Hodnocení výrobku?

Tím nechci odrazovat - ale Evolveo je pro amatéry LEPŠÍ alternativa.Ta hrůza s dohráváním kodeků apod. - myslím že to spoustu lidí odradí.To je jako koupit si auto - ale aby fungovalo tak si musíte sami zabrousit ventily,seřídit karburátor,předstih a dolít olej.Teprve potom to bude jezdit.:)

Tento tuner jsem dvakrát vrátil a nakonec jsem koupil Evolveo, měl jsem i předchozí model a OK.

hodnocení

0x

Jestli myslíš normální flešku, tak některou rychlejší. Pokud máš na mysli externí tuner USB, tak já používám Evolveo DVB-T2. Je OK, můžeš i nahrávat do PC.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma DVB-T2

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]