Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Set top Box čajna s Rj45 konektorem

Od: totak® odpovědí: 15 změna:
Zdravím. Tak jsem koukal na Alíka na setopboxy a oni v ceně pod pětikilo nabízejí i STB se vstupem na internetový kabel. Píšou že po připojení přehrává i videa z Youtube a IPTV. Bohužel neudavaji velikost RAM paměti u takových sidítek. Nemáte ho někdo už vyzkoušený? Chci ho druhé malé televizi v kuchyni takže neřeším 4K a ultraHD ale jen cenu. Možnost nacpat do toho IPTV nebo Kodi by byl moc příjemný bonus.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fran56ris*
hodnocení

2x

Já kupoval čínský zde .4 RAM a 32 GB interní.Za 1120 Kč.

Je to fajn.Žádné problémy.Tady:

neven.cz/...

Jen bych doporučil koupit s číselným ovladačem,aby tam bylo ovládání podobné jako u TV.

Dělají i zjednodušené jen na kříž a OK + 3 tlačítka - ale to je otrava.Nutí tím si dokoupit malou klávesnici do USB.

hodnocení

Ten vypadá zajímavě. Takže je to settopbox skřížený s androidBoxem. Normálně do toho jdou nahrát aplikace pro android bez omezeni? Zajímá mě hlavně Kodi na kterém mám doplňky se slovenskou a polskou sadou televizí.
fran56ris*

Chová se to jako Tablet.Takže všechno - kromě volání.

fran56ris*

Myslím že na Youtube budou nějaké ukázky.

vilik*
Bohužel po kliknutí na odkaz tam mám jen nějakou obecnou stránku s nabídkou novinek. Ve filtru podle druhu zboží ho nemůžu najít.
Mohl byste mi napsat přesný typ? Také hledám nějaký set top box pro příjem digitálního pozemního vysílání a tv box a koukám na čínské zboží. Děkuji.

Stačí kliknout na TV boxy a máš toho hafo.

priklad1*

Evropské sklady, žádné DPH

m.geekbuying.com/...

vilik*
A o to jde. Set top box s tv boxem s 4/32 za tisícovku prostě neseženu, takže to beru jako radu zavádějící.

fran56ris*
hodnocení

0x

Podle suvereního vystupování v otázce (čajna apod.) bych očekával že se vyznáte v hledání zboží na webech.

Pokud tomu tak není - prosím :

neven.cz/...

Ve spodní části jsou čísílka pro pokrčování stránek ve výběru zboží.

priklad1*

Nevím zda je to obchod, nebo jenom překupník. Třeba tenhle mám za 30 Kč

neven.cz/...

No byla to chyba obchodníka. Správná cena 300 Kč a pošta zdarma. Tekže z Neven NEE 535+60

fran56ris*

Ten jsem kupoval synovi jinde za 190 Kč.Ono je potřeba prohledat všechno než budu něco kupovat.

Neven - jsem si zvolil sám - nemám možnost mít konto.kvůli bývalce (svini) mám exe.

Toto jsou také dobré klávesnice - navíc na dobíjení,mají baterii z mobilu:

priceorcan.cz/...

priklad1*

Mám dvě. Možná i levněji. Myslím typ I86. Několik provedení. Podsvícené, nepodsvicené. Baterie AAA články, baterie z Nokie, nebo pevná dobíjecí Lion baterie

hodnocení

A si jsme si nerozuměli mě zajímá set topbox se vstupem rj45 nebo wifi adaptérem jako tohle

aliexpress.com/...

Klasický androidbox znám a mám.

fran56ris*

To ale neobsahuje nic.Žádný Android.Je to v podstatě box který udělá z obyčejné TV částečné chytrou.Co mne zaráží - tak tohle.

-Podporujte YouTube přes USB usb dongle

Zřejmě bude potřeba zapojit ještě něco.Ale co? Dongle od Googlu je na HDMI.

hodnocení

Jak jsem pochopil, tak dělají verzi se vstupem na kabel a verzi pro wifi ke které je potřeba dokoupit usb dongue čili wifi antéu do usb. To ale vzhledm k propustnosti usb rozhraní asi nebude žádná výhra. videa co k tomu jsou na youtube ukazují možnsti nastavení v menu toho boxu kde je sice možnost nastavit preferovaný jazyk videa a jazyk titulků, ale u IPTV není žádná možnost editovat playlist ( *.m3u ) takže pochybuju o funkčnosti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]