Nejste přihlášen/a.
Já kupoval čínský zde .4 RAM a 32 GB interní.Za 1120 Kč.
Je to fajn.Žádné problémy.Tady:
Jen bych doporučil koupit s číselným ovladačem,aby tam bylo ovládání podobné jako u TV.
Dělají i zjednodušené jen na kříž a OK + 3 tlačítka - ale to je otrava.Nutí tím si dokoupit malou klávesnici do USB.
Podle suvereního vystupování v otázce (čajna apod.) bych očekával že se vyznáte v hledání zboží na webech.
Pokud tomu tak není - prosím :
Ve spodní části jsou čísílka pro pokrčování stránek ve výběru zboží.
Nevím zda je to obchod, nebo jenom překupník. Třeba tenhle mám za 30 Kč
No byla to chyba obchodníka. Správná cena 300 Kč a pošta zdarma. Tekže z Neven NEE 535+60
Ten jsem kupoval synovi jinde za 190 Kč.Ono je potřeba prohledat všechno než budu něco kupovat.
Neven - jsem si zvolil sám - nemám možnost mít konto.kvůli bývalce (svini) mám exe.
Toto jsou také dobré klávesnice - navíc na dobíjení,mají baterii z mobilu:
A si jsme si nerozuměli mě zajímá set topbox se vstupem rj45 nebo wifi adaptérem jako tohle
Klasický androidbox znám a mám.
To ale neobsahuje nic.Žádný Android.Je to v podstatě box který udělá z obyčejné TV částečné chytrou.Co mne zaráží - tak tohle.
-Podporujte YouTube přes USB usb dongle
Zřejmě bude potřeba zapojit ještě něco.Ale co? Dongle od Googlu je na HDMI.
Jak jsem pochopil, tak dělají verzi se vstupem na kabel a verzi pro wifi ke které je potřeba dokoupit usb dongue čili wifi antéu do usb. To ale vzhledm k propustnosti usb rozhraní asi nebude žádná výhra. videa co k tomu jsou na youtube ukazují možnsti nastavení v menu toho boxu kde je sice možnost nastavit preferovaný jazyk videa a jazyk titulků, ale u IPTV není žádná možnost editovat playlist ( *.m3u ) takže pochybuju o funkčnosti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.