Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na gumové návleky sluchátek?

Od: libino* odpovědí: 7 změna:

Zdravím všechny, potřebuji poradit,jak znovu nasadit gumové návleky na sluchátka zvané pecky.

Děkuji za každou radu.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Já už fakt nevím... chceme po vás upřesnění co to je za sluchátka nebo fotku, upřesníte, že se jedná o špunty...

Moje poslední reakce, protože tohle je fakt ztráta času...

TAKHLE

youtu.be/...

karel556*
hodnocení

0x

docela málo informací, ale dotaz je: "jak znovu nasadit", takže jak jsi je sundal, tak obráceným postupem zase nasadit, málo info, slabá odpověď. A na vysokou školu tenhle úkon jistě není, většinou se stačí jen pořádně podívat než čekat kdo poradí.

libino*
hodnocení

Já už jsem je zakoupil svlečené,jsou kvalitní tak nechci si kupovat jiné.

hodnocení

0x
Dejte sem aspoň fotku, fakt nevíme, co myslíte.

libino*
hodnocení

Pro upřesnění,jedná se o gumové špunty.

libino*
hodnocení

Děkuji všem za snahu. Na videu je to přesně nahrané,jenže já dostal asi omylem menší špunty,které tam vůbec na reproduktor nepasují a je to originál balení. Zřejmě budu muset dokoupit nějakou náhradu ale ve větší velikosti,což je sehnatelné. Ještě jednou se omlouvám a děkuji za snahu mě pomoci. Hezký den všem.

Tak jestli jsou sluchátka nová, běžte je vrátit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]