Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
U Televíze TX-42A400E Panasonic nelze použít časovač. V hlavní nabídce sice je tlačítko, ale volba není aktivní, nelze tedy časovač nastavit. Potřebuji snad nový firmware nebo co?
Nebo prosím víte někdo o nějakém řešení?
Děkuji!
Lada
Dobrý den. Jak píše ernie, nevíme jaký časovač máte na mysli, ale pokud vypnutí TV, tak ho asi musíte aktivovat v menu. Já mám také Panasonic, jen jiný typ. A hned v hlavním menu je mimo jiné časovač a tam se nastaví zapnuto a pak bude aktivní tlačítko na DO.
Dobrý večer,
Mám na mysli: Hlavní menu / Časovač / Časovač vypnutí a nebo Automatické vypnutí
Časovač funguje na 2 druhy vypnutí TV
Časovač vypnutí a nebo Automatické vypnutí jsou šedě, jako že nefunkční. Nelze je tedy zvolit.
Chtěl jsem udělat reset aby se TV nastavila na výchozí hodnoty.
Bez úspěchu.
A symbol hodin na dálkovém ovladači není.
Děkuji všem za pomoc a rady a za dobrou vůli pomoct. Zajdu do obchodu a snad se dozvím něco víc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.