Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastaveni časovače TV

Od: ladacz odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

U Televíze TX-42A400E Panasonic nelze použít časovač. V hlavní nabídce sice je tlačítko, ale volba není aktivní, nelze tedy časovač nastavit. Potřebuji snad nový firmware nebo co?

Nebo prosím víte někdo o nějakém řešení?

Děkuji!

Lada

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Jestli je to časovač nahrávání a nemáte tam médium, tak to patrně nepůjde. Dáváte málo informací.

hodnocení

0x

Dobrý den. Jak píše ernie, nevíme jaký časovač máte na mysli, ale pokud vypnutí TV, tak ho asi musíte aktivovat v menu. Já mám také Panasonic, jen jiný typ. A hned v hlavním menu je mimo jiné časovač a tam se nastaví zapnuto a pak bude aktivní tlačítko na DO.

ladacz
hodnocení

Dobrý večer,
Mám na mysli: Hlavní menu / Časovač / Časovač vypnutí a nebo Automatické vypnutí

Časovač funguje na 2 druhy vypnutí TV
Časovač vypnutí a nebo Automatické vypnutí jsou šedě, jako že nefunkční. Nelze je tedy zvolit.

Chtěl jsem udělat reset aby se TV nastavila na výchozí hodnoty.
Bez úspěchu.

A symbol hodin na dálkovém ovladači není.

Děkuji všem za pomoc a rady a za dobrou vůli pomoct. Zajdu do obchodu a snad se dozvím něco víc.

Díval jsem se do manuálu. Nemá na funkci nastavení časovače vypnutí vliv funkce automatického vypnutí po 2 a 4 hodinách bez manipulace s ovladačem?

hodnocení

0x

A máš na dálkovým ovládání tlačítko se symbolem hodin? Pokud ano, tak je zmáčkni tolikrát, než ti naskočí požadovaný čas vypnutí.

ladacz
hodnocení

...jedna z funkcí časovače 1h nebo 4h a pod. Druhá funkce nastavuje v různých časech minut. Např 70 min nebo 75 min nebo 90 min... atd.

Tady časovač nelze popužít i když je v nabídce. A fungoval.
:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]