Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

O2 NEON M Na zkoušku

Od: martin2658 odpovědí: 12 změna:

Dobrý den.

Můj syn potkal ve městě dva dealery firmy O2 (Zlín) a nechal se ukecat k podepsání smlouvy, ke které mu řekli že může na dva měsíce používat SIM kartu O2 s tarifem NEON M zdarma a pokud to bezplatně po dvou měs. nezruší tak to již bude placené.

Mělo by se jednat o akci zmíněnou zde posm.cz.o2.com/...

Rád bych se ujistil zda-li to tedy vážně lze ukončit?

Děkuji za pomoc.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Vypadá to celkem solidně, ale stejně to zní nějak divně..od o2 ruce pryč jsou to svině jsem u nich 5let tak vím..
A co se týče pouličních dealerů, to je největší zvěrstvo co kdy bylo..nakecaj vám že ta růžová je nakonec modrá..děs, viz. články o pojištovně media..

jabraka*
hodnocení

0x

Právě ukončuji akci neon senior.Podvodné jednání vidím v tom,že ti dealeři si nechali podepsat smlouvu s tím,že mi slíbili,že poplatek bude uhrazován z poplatku za hovory z pevné linky,kterou skoro nepoužívám.Smlouva je na zkoušku.Když jsem se rozhodl,že to zruším,bylo mi sděleno,že musím počkat až do konce prosince.Tedy do již třetího započatého.Takže mě tím uhnali za 190 Kč měsíčně,na tři měsíce.Zaplatil jsem víc,než předtím za Vodafone,který se mi zdál drahý.

JABRAKA

martin2658
hodnocení

Když jim tam v pondělí zavolám a řeknu že tu smlouvu chci zrušit tak by stím teoreticky neměl být problém nebo ano?

jabraka*

Martine,ani prakticky.Pokud uplynuly dva měsíce,zruší ji od konce třetího.Pokud ještě neuplynuly.konec je po dvou měsících

JABRAKA

martin2658
hodnocení

No snad stím nebude problém, protože doma máme většinou T-Mobile a jsme sním spokojeni, jen nechápu jak se ten můj osel mohl nechat ukecat (prej to byli lidi ve věku jako on).

Čím dřív to zruším, tím líp.

martin2658
hodnocení

Tak jsem tam psal asi 2 emaily a žádná odpověd.

Ale dneska mě dosti zaskočila jedna věc.

Došli mi domů 3 obálky se stejným obsahem (Vítejte apod. bláboly).

Proč mě to zaskočilo? Protože můj syn má smlouvu pouze k jedné kartě (sice dostal další dvě, ale ktěm mu řekli že na nich není žádný tarif apod.).

Zítra zajdu přímo do pobočky a nechám to tam osobně zrušit a zkusím si aspon trošku stěžovat protože tohle chování je vážně podivuhodné. Kdyby ty smlouvy měl 3 tak neřeknu, ale má pouze jedno na které je naspáno pouze jedno číslo.

Achjo, doufám že to zruší okamžitě, protože nemíním potom platit nějaký poplatky za tarif, který ani jednou nepoužije.

jabraka*

Dnes jsem měl rozhovor s operátorkou O2 protože mi měla skončit smlouva 29.12.Ještě dnes ráno mi telefon fungoval.Hrozně se omlouvali ale jsem strašně zvědav na vyůčtování.Jsem rozhodnut jim nic neplatit.

JABRAKA

martin2658
hodnocení

Zajímavý, ale když jim to nezaplatíte tak to po Vás mohou soudně vymáhat, nebo se mýlím?

Nijak extra se v těchto věcech nevyznám, takže kdyžtak omluvte hloupou odpověď.

martas223*

Dobrý den , chtěl jsem se zeptat jak dopadlo to zrušení toho tarifu. Dneska jsem bohužel taky nachytal a zahlíd sem tuhle diskuzi.Hned zítra zajdu na pobočku O2 a pousim se jim karty vratit.Děkuji za odpověd s pozdravem Vlach.

martin2658
hodnocení

Dopadlo to až nad mé očekávání dobře.

Karty jsem nakonec převedl na tarif 02 Zero následně mi ale došlo vyúčtování za tu dobu co karty byly v tom předchozím tarifu, ale předtím jsem poslal doporučený kde jsem naznačil že na základě neseriózního chování dealerů nejsem ochoten zaplatit fakturu tak zhruba den po té co došla faktura došel i dobropis kde mi tu fakturu stornovali.

Nakonec se i ty SIM karty s tím ZERO i využili :)

Přeji hodně štěstí.

martin2658
hodnocení

Tak jsem tam před chvíli volal a bylo mi řečeno že pokud bych to chtěl zrušit musel bych zaplatit těch cca 1300Kč (3 SIM karty).

Ale naštěstí mi navrhnul alternativu kde stačí zajít do prodej a říct že ty čísla chci převést na to aby fungovali pomocí kreditu a že je to bezplatné a nic platit nemusím. Tak jsem zvědav.

kytka*
hodnocení

0x

a jsme zase u toho-nenechat se nikde nachytat- bože jak jsme důvěřivý národ- pouliční prodej a nabídky prostě podvody jak hrom .A nejvíc mě vytočí,když mi někdo volá a nabízí mi nějaký zaručený produkt. To bych vraždila . Bohužel naše čísla jsou dostupná ,takže jedině vše ignorovat.A já jsem se to naučila dělat,protože ,když mám o něco zájem ,tak si za tím jdu sama .Nemusím čekat ,až přijde nějaký vy... a nabídne mi to .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]