Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mp3 přehrávač do 1500 CZK

Od: mantissa odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

poradí, prosím, nějaké dobré duše s výběrem nového mp3 přehrávače ( + sluchátky)? :)

1) Podařilo se mi utopit můj milovaný Philips GoGear (ach, jak krásný vztah jsme měli ! :( ) a již nikde není k sehnání :( (či se mýlím? ) a nedaří se mi najít vhodný substitut (mj. i design byl pro mě 1 z mála vyhovujících).

- zde jeho parametry (na kterých (anebo lepších) ) trvám : philips.cz/...

Cena ideálně do 1500, kompatibilní s používáním bezdrátových sluchátek (to nevím, zda je při cenovém stropu dosažitelné?), spíše elegantní design, samozřejme, aby vydržel.
A takové ty další samozřejmé věci, které se v této cenové kategorii považují za samozřejmost.
Chci pohodlné ovládání a co nejméně se muset otravovat s jakýmikoliv procesy s přehrávačem souvisejícími :o)

2) Budu také ráda za tipy na cenově dostupná fajn bezdrátová sluchátka.

Budu moc ráda za postřehy !
Děkuji a krásný den :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mark16615
hodnocení

0x

Pokud chledáte uživatelské zkušenosti s produkty dostupnými na českých eshopech je vždy vhodné začít na heurece, protože právě ta je hromadně sbírá.

MP3 přehrávače do 1500Kč s úhlopříčkou displaye větší než 1.8"si můžete snadno vyfiltrovat zde: mp3-prehravace.heureka.cz/... ... navíc to budete mít seřazeno podle nejlepších uživatelských recenzí a ty uživatelské recenze budou vypichovat jednotlivé přednosti a nedostatky všech přehrávačů.

Stejně tak bezdrátová sluchátka: sluchatka.heureka.cz/... kde se nejlépe daří značkám xiaomi, niceboy, qcy, lamax a podobně ... viz odkaz, opět tam najdete i recenze uživatelů, plusy a mínusy

mantisa
hodnocení

Heureku samozřejmě znám a využívám.

Ale uznejte sám/a, že jde o velmi zdlouhavý proces ještě komplikovanější než Popelčino přebírání. Není nad zúžení možností :)

gumid
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]