Nejste přihlášen/a.
Koupil jsem si TV Philips s Full HD rozlišením, avšak ne SMART. Chtěl bych jí přes nějaké multimediální centrum připojit k Internetu tak, aby na toto centrum šla nainstalovat aplikace SKYLINK Live a daly se sledovat programy ze satelitu Astra3.
Poradí někdo vhodný a ne moc drahý přístroj?
Děkuji všem za odpovědi, ale nevydržel jsem a už jsem zakoupil přístroj STRONG SRT 2023, který má 8 GB vnitřní paměť, WI-FI a Bluetoth. Tuner s kodekem HEVC mám v televizním přijímači. A hlavně má OS Android 7, takže na něm poběží všechny aplikace z Google obchodu.
Paměť 1/8 sto let za opicemi Android 7
Androiid 9 paměť 4/64 Evropský sklad, žádné DPH, žádný celník. I cena je příznivější
To je pěkné, jen nevím, zdali by se zde našel přístroj, aby měl Android 9, WiFI i Bluetooth a ovládací myš. Dále bych ho chtěl zaplatit předem převodem z účtu, nikoliv platební kartou. Pomůžete mi radou, jak na to?
Jestli něco chceš tak se musíš přizpůsobit. Bankovní účet se nechá zabezpečit takže platba je naprosto bezpečná. Platím Aliexpress, na Ukrajinu přes ruskou banku, Banggooud a další. Někde je možnost i přes PayPal. Platit z účtu jsem se nesetkal.
A ten Vorke Z7 snad má Android 7. Sestava má snad vždy svůj mizerný ovladač. Jakákoliv myš lze připojit. Nebo za příplatek dodají Gyroskopický ovladač, Akustický, Bluetooth klávesnici a další.
Tenhle z Číny ale posláno z Evropy má taky Android 9. Ovšem vybrat taky jiné parametry. Procesor, paměť, dual WiFi, případně síť až 1000 Mb
Tenhle je nabouchanej
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.