Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám novou tv a má i USB výstup a já mám ve svém pc uložený film ve formátu AVI a mně zajímá do ketého formátu mám film convertovat aby se dal přes tu flashku pustit v televizi.
Díky
Nejdřív se podívej do manuálu. Mám taky novou TV taky má USB pochopitelně vstup a nikoliv výstup, ale zvládá pouze JPG a MP3. Žádné AVI.
Mrkni nejdříve do manualu co to umí jestli nahrávat i přehrávat nebo jen nahrávat a nebo jen přehrávat. V manualu budeš mít zrovna napsaný v jakejch formátech to jede. A nebo hoď model TV do placu a na netu se to zjistí co to umí.
Jinak většinou to chce formát .ts
Toto je problém drtivé většiny otázek na Poradte.cz ,mám to a to co stím. Je potřeba být konkrétní ,jinak se těžko dá poradit. To nemylsím nijak zle.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.