Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký formát filmu na přehrání na TV

Od: mickeymouse* odpovědí: 4 změna:

Ahoj, mám novou tv a má i USB výstup a já mám ve svém pc uložený film ve formátu AVI a mně zajímá do ketého formátu mám film convertovat aby se dal přes tu flashku pustit v televizi.

Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirbar*
hodnocení

3x

Nejdřív se podívej do manuálu. Mám taky novou TV taky má USB pochopitelně vstup a nikoliv výstup, ale zvládá pouze JPG a MP3. Žádné AVI.

má pravdu ten pán. Já bych nic nekorvertoval *smich* opravdu, Pichněte to do USB a buD to pojede nebo ne. Není co řešit. TZN.bud to AVI žere nebo nežere. Záleží,co všechno výrobce do TV zabudoval, a u Vás se jedná o to, jestli má tzv. vnitřní "media player" . . . . uvidíte sám.

ar*
hodnocení

2x

Mrkni nejdříve do manualu co to umí jestli nahrávat i přehrávat nebo jen nahrávat a nebo jen přehrávat. V manualu budeš mít zrovna napsaný v jakejch formátech to jede. A nebo hoď model TV do placu a na netu se to zjistí co to umí.

Jinak většinou to chce formát .ts

Toto je problém drtivé většiny otázek na Poradte.cz ,mám to a to co stím. Je potřeba být konkrétní ,jinak se těžko dá poradit. To nemylsím nijak zle.

tak jak to dopadlo? Mickey-i?*hej*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]