Nejste přihlášen/a.
Bude mi stačit toto k provozu? A jaká je polarita? Nebo je to jedno? Je to asi hloupý dotaz, ale fakt se v tom moc nevyznám..
Jinak dostal jsem doporučení zkontrolovat v nich kondenzátory, podíval jsem se dovnitř a hned na první pohled jsem viděl že oba hnědé "hovňáky"mají praskliny, takže budu řešit výměnu, pro jistotu všech, nejenom hnědých. Nevíte o někom schopném v okolí Brna nebo Vyškova kdo by byl schopen je vyměnit? Díky předem
0x
Polarita není důležitá, ale musí být u obou repro stejně zapojená. Jak napsal ferax, memrány musí "cvičit"stejným směrem.
Konektory nejsou staré, pořád se používají, jen nejsou už tak časté.
0x
Pánové, já se jako laik zeptám. Ty ohmy na reprákách jsou jedno jaký? Ve vztahu k tý hifi věži?
Mám pocit že jsme s bráchou takto odpálili televizi, když jsme na ni připojili ohmově nevhodné repro při hitpárádě Eso s Terezou Pergnerovou. ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.