Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Solární panel na 12v a na mobily

Od: houbes* odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, na internetu je toho moc a tak se v tom ztrácím co je i cenově lepší. Chci koupit na dovolené solární panel 12v aby mi nabíjel TV DVD, které má v sobě baterii, takže solární panel aby tuto baterii dobíjel. A potom solární panel na mobilní telefon. Požadavky mám aby solární panel byl cca kolem 40cm x 25cm a cenově do 1000 Kč. Máte někdo nějaký tip? Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jardaa*
hodnocení

0x

Vycházet je třeba z požadavků. 12 V stabilních, popř. podle toho co snese spotřebič a jaký je třeba proud (existují regulátory k panelům).
Pak k panelu stabilizátor, měnič na požadované napětí pro mobil, pokud nebude speciál jen pro mobil.
Neztratím se když stvořím tabulku a pak porovnávat, vybrat vhodný. Projet i šopy z čajny.

hodnocení

0x

Jak velkou TV, s jakou spotřebou? Mám strach, že ten panel bud evýkonově moc malý...

olinl

Souhlas s hiawatha a výkonem panelu. Ta tisícovka za panel za špatného počasí toho moc nedobije.. Ten telefon ano. Všeobecně ty soláry spíš na léto.

houbes*
hodnocení

Na mobil jsem našel tohle dianashop.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma solární panely

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]