Ahoj Jen bych se chtěl zeptat zakoupil jsem s10 samsung a oni k tomu dávali skin ikonik do fortnite. Kdybych chtěl odstoupit od smlouvy a vrátit jim zboží uznají mi to když jsem aktivoval skin ikonik? A co když dám telefon do tovar. Nastavení to nový majitel bude mít zas ikonik skin ne? Dík za rady předem
Pokud je součástí zboží dárek a zboží se vrací, dárek se nevrací...mám to tak s TV, ke které jsem dostal playstation. Študoval jsem to před koupí, kdyby náhodou. Dle vyjádření soudů jenž se tímto problémem zabýval několikrát v minulosti, nemá prodejce nárok na vrácení dárku i když si to vynucuje např. v obchodních podmínkách, protože dárek se považuje za přidanou hodnotu, díky které si jej spotřebitel vybral a zvýhodnil jej oproti ostatníím prodejcům. Jako další důvod uváděli nelogičnost vratky dárku např. na firemních tričkách, které mohou být onošené, zničené, špinavé a nebo kávě ke kávovaru, kterou jste spotřebovali...
Jestli jste ten skin aktivoval ve hre, tak pravdepodobne vam odectou jeho "cenikovou" hodnotu, kolik to je si zjistete sam. Pripadne vratte a uvidite, kdyz si reknou moc, muzete to zkusit uhadat nebo vzit odstoupeni zpet. Ale taky to nemusi resit vubec, zalezi jak peclivi budou a v jake forme ten skin davali. Pokud na stiracim voucheru, tak si toho vsimnou urcite.
Ten skin se aktivovat přes aplikaci samsung store stál 0 kc ale musel jste tam dát svoji číslo karty a tim se to aktivovalo btw je to zakoupený přes e shop czc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.