Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstoupení od smlouvy do 14 dní lze pokud?

Od: charger® odpovědí: 6 změna:
Ahoj
Jen bych se chtěl zeptat zakoupil jsem s10 samsung a oni k tomu dávali skin ikonik do fortnite. Kdybych chtěl odstoupit od smlouvy a vrátit jim zboží uznají mi to když jsem aktivoval skin ikonik? A co když dám telefon do tovar. Nastavení to nový majitel bude mít zas ikonik skin ne? Dík za rady předem

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek*
hodnocení

2x

Pokud je součástí zboží dárek a zboží se vrací, dárek se nevrací...mám to tak s TV, ke které jsem dostal playstation. Študoval jsem to před koupí, kdyby náhodou. Dle vyjádření soudů jenž se tímto problémem zabýval několikrát v minulosti, nemá prodejce nárok na vrácení dárku i když si to vynucuje např. v obchodních podmínkách, protože dárek se považuje za přidanou hodnotu, díky které si jej spotřebitel vybral a zvýhodnil jej oproti ostatníím prodejcům. Jako další důvod uváděli nelogičnost vratky dárku např. na firemních tričkách, které mohou být onošené, zničené, špinavé a nebo kávě ke kávovaru, kterou jste spotřebovali...

re4zon
hodnocení

1x
Jestli jste ten skin aktivoval ve hre, tak pravdepodobne vam odectou jeho "cenikovou" hodnotu, kolik to je si zjistete sam. Pripadne vratte a uvidite, kdyz si reknou moc, muzete to zkusit uhadat nebo vzit odstoupeni zpet. Ale taky to nemusi resit vubec, zalezi jak peclivi budou a v jake forme ten skin davali. Pokud na stiracim voucheru, tak si toho vsimnou urcite.
hodnocení

Ten skin se aktivovat přes aplikaci samsung store stál 0 kc ale musel jste tam dát svoji číslo karty a tim se to aktivovalo btw je to zakoupený přes e shop czc

hodnocení

0x

Pokud je zboží zakoupeno v e-shopu, lze ho vrátit nepoškozené, bez udání důvodů do čtrnácti dnů.

Tazatel dostal dárek, ketrý použil a neni si jistý, že mu bude umožněno odejít od KS.

hodnocení

Takže nikdo neví?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]