Dá se rozebrat násilím. Bývají tam naletované dvě baterie, litiové, typ CR 2032. Kupte ty s páskovými vývody.. Dělal jsem to nedávno... Nově jsou kukly osazovány tužkovými bateriemi, tedy lehce vyměnitelné. Na demontáž jsem použil lámaci nůž a malý plochý šroubovák, je to slepeno v několika bodech, dá se rozebrat... doplněno 17.09.19 08:24:
Dnes mám na stole další typ, jsou tam trochu jiné baterie, viz foto
aston
Supr,musejí tam být dobíjecí baterie,když je tam solární panel pro dobíjení? Baterky s páskovými vývody nezbám.
Jsou tam buď tyto nebo tyto, se dvěma nebo třemi piny...já měl s třemi piny. Nejsou dobíjecí, solární panel přebírá při dostatečném osvětlení funkci napájení, šetří baterii.
olin 19:33 baterie nejsou normálně vyměnitelné, není to v návodu...mění se celá jednotka (nebo kukla). U nových typů je už možná výměna AAA baterek...
aston
Supr,zkusím to. Díky za návod.
aston
Já mám taky jiný typ,baterky poptávám,v kameném obchodě je nemají,musejí je objednat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.