Nejste přihlášen/a.
mám telefon Dogee a koupil jsem si do ní SD kartu. Když jsem však na ní v pc nahrál hudbu, tak mi ji telefon nenašel, ani nejde z telefonu na kartu přetahovat nebo přeposílat soubory. Chci se zeptat jestli je možné, že telefon této značky, akceptuje jen určité druhy karet, nebo se to prostě v těchto telefonech nedá použít, ty karty, na nic jiného než na dokumenty, protože ty mi to ukazuje? Děkuji za odpověď! F.
Mám taky telefon značky Doogee a to X5 a bez problémů funguje. Některé přístroje mohou mít problém s velikostí karty jakou jsi tam dal? Zkusil bych případně tu radu zformátovat kartu telefonem i když mě teda fungovala i s formátem z pc
Já už se s tím setkal jak přicházeli větší a větší paměti. Např. navigace do auta max. 2GB kartu, autorádio 32GB, set-top-box jen 32GB a naformátováno na FAT32 a ne NFTS, kamera do auta taky jen max 32GB.
Stejně jsou to ohromné kapacity. Když si vzpomenu na první mobil kam se dala strčit ještě MMC a pak i SD a kapacity v řádech stovek MB
sd karty se v čase vyvíjí, sice jsou zpětně kompatibilní, ale to znamená jen to, že nové zařízení umí použít starou kartu, neznamená to že stará zařízení si poradí s novou kartou
Máme tu především typy SDHC a SDXC, se kterými přišly výrazně vyšší kapacity a které zařízení musí podporovat (bývá to uvedeno ve specifikacích) jinak v něm nebudou použitelné plnohodnotně (např. budou jen pro čtení, nebo nepůjdou otevřít vůbec)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.