Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nežádoucí reklama

Od: hanes* odpovědí: 2 změna:
Dobrý den,
již asi rok jsem v mobilu s operačním systémem android používal ke stahování písniček stránku mp3-stahuj-zdarma.cz/...
Po celou dobu fungovala správně, ale v poslední době mi hned nahoře vyskočí reklama s různými neslušnými obrázky. Téměř mi to znemožňuje vyhledávání, protože pole pro vložení textu nevidím, jelikož pořád někam sjíždí.
Stránka v jiném prohlížeči funguje správně. Nejde v Google Chrome, který je ale systémová aplikace a nejde odinstalovat a znovu stáhnout. Obnovil jsem jej do původního nastavení, ale nepomohlo to. Avg žádný problém nenalezl.
Máte někdo nápad, jak to dále řešit?
Děkuji
doplněno 15.09.19 10:00: Jen doplním. Opera už to začala dělat taky.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

junkers*
hodnocení

0x

Mě už Opera taky začla ukazovat hnusné obrázky. Já to mám teda na ntb s W10 a s aktivním AdBlockem. Prostě na něco přišli, že už to ani ADB nechytí. Začlo to dělat po tom, co jsem komplet vymazal "cookies".

douby*
hodnocení

0x

Zkuste nainstalovat mobilní Firefox a v něm si nainstalujte doplňek AdBlock, s ním by měly být aktualizace reklamních filtrů rychlejší než v případě opery, mobilní chrome blokování reklam neumí vůbec bohužel, nemá podporu pro doplňky.

Mobilní firefox zde play.google.com/... a AdBlock pro něj najdete zde addons.mozilla.org/...

Pokud ani to váš problém nevyřeší zaměřil bych se na antivir který v telefonu máte a který možná blokuje určitá vybraná url která mu připadají podezřelá a tím způsobuje nefunkčnost webu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]